Atatürk'e hakaret eden dönerci veremli diye serbest kaldı Veremli haliyle döner hazırladı

Atatürk'e hakaret eden dönerci veremli diye serbest kaldı Veremli haliyle döner hazırladı
Atatürk'e dil uzatan fenomen dönerci Mustafa Atmaca'nın verem hastası olması nedeni ile serbest bırakılmasının ardından veremli hali ile döner demirine et dizdiği görüntüler dikkat çekti.

Atatürk'e hakaret eden dönerci Mustafa Atmaca'nın 'verem hastalığı tedavisi' gerekçesiyle serbest bırakılması tepki ile karşılandı. Sosyal medya kullanıcıları bu dönercide karnını doyuranların veremli biri tarafından hazırlanan etleri yediğini göstermek amacıyla Mustafa Atmaca'nın et taktığı videoyu ardı ardına paylaşmaya başladı.

Erzurum'da sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve tutuklanan fenomen dönerci Mustafa Atmaca serbest bırakıldı. Atmaca’nın verem hastalığı tedavisi gördüğü gerekçesiyle serbest bırakıldığı belirtildi.

DÖNER TAKTIĞI GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Mustafa Atmaca'nın şov amaçlı restoranında döner taktığı görüntüler ise bir anda viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları, serbest bırakılmak için veremli olduğunu söyleyen Mustafa Atmaca'nın bile bile nasıl döner hazırladığını sorguladı.

ATATÜRK'E HAKARET ETMİŞTİ

Erzurum'da dönercilik yapan Mustafa Atmaca'nın, 'Hacı'nın yağ akımı' adı altında ‘Tiktok’ta açtığı 650 bin takipcili bir de hesabı bulunuyor.

Mustafa Atmaca, bir paylaşımında bu hesaptan "Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan'a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de Kudüs te bizim toprağımız. Siz İsrail'e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti" ifadesini kullanarak Atatürk'e haraket etmişti. Ardından gözaltına alınan dönerci serbest bırakılıp tepkiler üzerine yeniden tutuklanmıştı. Mustafa Atmaca bu kez de verem hastası olduğu gerekçesi ile serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum