Aşırı yorgunluğunun sebebi hayatını alt üst etti 'Doktoru bile şaşırttı'

Aşırı yorgunluğunun sebebi hayatını alt üst etti 'Doktoru bile şaşırttı'
Uzun süredir yaşadığı yoğunluğun ardından hiç ummadığı bir sebep çıkınca hayatı karardı.

Stajyer hemşire olarak görev yapan Claudia Laird adındaki genç kadın, bir süredir aşırı yorgunluk ve kafa karışıklığı yaşamaya yaşıyordu. Ancak Bu durumu gece vardiyasında çalışmanın etkileri ile ilişkilendirdi.Semptomlara dayanamayarak doktora gittiğinde hayatının şokunu yaşadı.

TÜMOR OLDUĞU ANLAŞILDI


Claudia, "Taramayı yaptıklarında herkesin yüzü düştü çünkü sanırım durumun ne kadar ciddi olduğunu anladılar" ifadelerini kullandı. Tümör yediye beş santimetre boyutundaydı ve beyninin sağ tarafından sola doğru ilerliyordu.
"Başıma böyle bir şey geleceğini hiç düşünmemiştim, bu yüzden teşhis konulduğunda benzer şeyleri yaşayan insanları bulmak için destek grupları aradım" diyerek Claudia, destek alarak bu süreci atlattığını anlattı.

İlk semptomların üzerinden iki yıl geçmesine rağmen Claudia'nın hâlâ devam eden yorgunluk ve hafıza sorunları var ve durumunu izlemek için düzenli taramalara gidiyor. Şimdi başkalarını, eğer sağlıkla ilgili endişelerinin dinlenmediğini hissediyorlarsa, seslerini yükseltmeye ve direnmeye çağırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.