Asansörde sigara içip güvenlik kamerasında söndürdü

Asansörde sigara içip güvenlik kamerasında söndürdü
Kocaeli'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kimliği belirsiz bir şahıs, yasak olduğu halde asansörde sigara içmesinin yanı sıra, sebepsiz yere içtiği sigarasını güvenlik kamerasına basarak söndürdü. Büyükşehir Belediyesi tarafından, şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kocaeli''nin İzmit ilçesinde, Mimar Sinan üst geçidinde bulunan asansöre binen iki şahıstan biri, elindeki sigarayı asansörde içmeye devam ederek garip davranışlarda bulundu. İçtiği sigaryı ise sebepsiz yere güvenlik kamerasında söndürdü. Büyükşehir Belediyesi, bunun üzerine ilgili kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sigarayı objektiflere basan şahıslar hiçbir şey olmamış gibi asansörden inerek, yollarına devam etti. O anlar ise zarar verdiği güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Asansörün güvenlik kamerasına zarar verildiğini belirleyen ekipler bölgeye gitti.

Ekipler, kameradaki zararı gidererek tekrar çalışmasını sağladı. Kayıtları inceleyen ekipler, asansöre binen bir kişinin içtiği sigarayı kameraya tutarak zarar verdiğini tespit etti.

Büyükşehir Belediyesi, bunun üzerine ilgili kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bilmenizi isteriz ki, kötüler her zaman kötüdür." ifadesi kullanıldı.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.