Aracını park edip dilenmeye gitti

Aracını park edip dilenmeye gitti
Adana'dan Bolu'ya dilenmek için gelen ve yaşlı bir görünüm elde etmek için kıyafetlerini değiştiren 40 yaşındaki bir dilenci, Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Adana'dan Bolu'ya dilenmek için gelen bir şebekenin faaliyetlerini belirledi.

Bu şebeke içerisinde yer alan Cumali A. isimli şahsın, yaşlı gibi davranarak insanların manevi duygularını istismar ettiği sırada zabıta ekipleri tarafından yakalandığı belirlendi. Üzerinden çıkan 1595 TL'nin, Cumali A'nın sadece 2 saat içinde topladığı dilencilik geliri olduğu ortaya çıktı.

Yaşlı gibi davranarak insanları kandıran Cumali A'nın aslında 40 yaşında olduğu ve dilenerek bu parayı kazandığı gerçeği, zabıta ekipleri tarafından tespit edildi. Dilenciye 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nun 33. Maddesi gereğince 977 TL idari para cezası kesildi.

Ayrıca, Cumali A'nın otomobilini park edip anahtarını lastiğin üzerine koyarak dilencilik yapması ve daha sonra rahat bir şekilde hareket etmesi, zabıta ekiplerinin dikkatini çekti. Aracı kaldırıma park ettiği için Cumali A'ya ek olarak ceza kesildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.