Antalyalılar Festivalde Candan Erçetin konseriyle coştu

Antalyalılar Festivalde Candan Erçetin konseriyle coştu
Sevilen ses sanatçısı Candan Erçetin 23. Uluslararası Piyano Festivali’nde sevenleriyle buluştu.

Türk müziğinin sevilen sesi Candan Erçetin uzun bir aradan sonra ilk kez Antalya'da sahne aldı. Cumhuriyetin 100 yılına özel olarak renkli bir repertuarla sahne alan değerli sanatçıya sevenleri çoşkuyla eşlik etti.


Şef Hakan Kalkan yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Piyanist Nuri Irmak eşliğinde sahne alan Candan Erçetin, izleyicilerin hep bir ağızdan söylediği Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan repertuarına Gençlik Marşı ve İzmir Marşı ile devam etti.

FESTİVAL 22 ARALIĞA KADAR DEVAM EDİYOR
Konser sonunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şef Hakan Kalkan, Piyanist Nuri Irmak ve Candan Erçetin'i muhteşem performanslarından dolayı kutlayıp çiçek ve plaket takdim etti. Başkan Böcek, sanatçı Candan Erçetin’e teşekkür ederek, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. Cumhuriyet’in 100. Yılında ve Piyano Festivali kapsamında böyle anlamlı bir konser verdiği için, Atatürk şarkılarıyla, bizlere Atatürk’ü bir kez daha yaşattığı için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, tüm Antalyalı hemşerilerimin yeni yılını da kutluyorum. 2024 savaşın, şiddetin, istismarın olmadığı, konserlerin iptal edilmediği bir yıl olsun” dedi.
Bu yıl Cam Piramit'e alınan etkinliklerle daha çok müziksevere ulaşan ve ilçelerdeki programlarıyla kente yayılan Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 22 Aralık'a kadar konserlerle devam edecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.