Antalya'da sağanak Kumluca ve Demre'de hortum

Antalya'da sağanak Kumluca ve Demre'de hortum
Antalya’nın Kumluca ilçesinde hortumun zarar verdiği seralarda inceleme yapan Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, hasar tespitinin devam ettiğini söyledi.

Kökce, “Ortalama 1000 dönüme yakın seramız zarar gördü. Tam olarak net metrekare belli değil. Yaralananlar da var Hasar tespit çalışmaları sürüyor. . Allah beterinden korusun” dedi.

Tarım Kredi Kooperatifi Kumluca Şube Müdürü Gözde Kocaer de hortumun saat 17.45 sularında meydana geldiğini söyleyerek, kooperatiften sigorta yaptıran üreticilerin kendileriyle irtibata geçmeleri gerektiğini belirtti.

hortum.jpg

KİLOLARCA AĞIRLIKTAKİ KAZANIN ALTINDA KALDI

Öte yandan üzerine güneş paneli düşen otomobilin içinde mahsur kalarak yaralanan Muhammed Ali Ceylan, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu araçtan kurtarıldı. Güneş enerji sistemine ait kilolarca ağırlıktaki su depolama kazanının üzerine düştüğü otomobilde büyük oranda maddi hasar meydana geldiği görüldü.

HORTUMUN ETKİSİ KAMERADA

Kumluca’da hortumun yarattığı etki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yakalandı. Hortumun şiddetiyle iş yeri önündeki tezgah ve malzemelerin çevreye savrulduğu anlar görüntüye yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.