Ankara'da 3 ayrı kaza; 4 ölü, 3 yaralı

Ankara'da 3 ayrı kaza; 4 ölü, 3 yaralı
Ankara'da akşam ve gece saatlerinde 3 ayrı kaza gerçekleşti. Kazalarda 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Ankara'da akşam ve gece saatlerinde 3 ayrı kaza meydana geldi. Kazalarda 4 kişi yaşamını yitirdi. 3 kişi de yaralandı.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı. Gerçekleşen kaza da 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kaza saat 01:00 sıralarında meydana geldi. Ankara-Konya yolu üzerinde Ankara istikametine seyir halinde olan 06 V 0934 plakalı Tofaş marka otomobil Koluman mevkiinde kaza yaptı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkan otomobil yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken otomobil ise hurdaya döndü.

aw012490-01.jpg

aw012490-02.jpg

aw012490-03.jpg

Ankara'da akşam saatlerinde meydana gelen 2 diğer kaza da, Polatlı ilçesinde otomobillerin traktörün römorkuna çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

İlk kaza saat 21.30 sıralarında Polatlı-Konya yolu Karahamzalı Mahallesi çıkışında meydana geldi. Almanya'dan Türkiye'ye yakınlarını ziyarete gelen Osman Doray'a ait yurtdışı plakalı otomobil, Polatlı istikametine gelen buğday yüklü traktörün römorkuna arkadan çarptı. Kazada araçta sıkışan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılırken, sürücü Yakup Doray hayatını kaybetti. Araç içerisindeki 2 kişi ise ağır yaralandı.

aw012461-02.jpg

İkinci kaza ise 22.00 sıralarında Yaralı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Türktacir ve Yaralı yolu üzerinde seyir halindeki traktörün römorkuna arkadan çarpan otomobil şarampole uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

aw012461-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.