Altın fiyatları 700 TL birden artacak 'Uzman isim tarih vererek açıkladı'

Altın fiyatları 700 TL birden artacak 'Uzman isim tarih vererek açıkladı'
Her gün rekorunu tazeleyen çeyrek altının 4 bin TL seviyesine çıkacağı tarih belli oldu.

Neredeyse her gün yükselişte olan altın yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altındaki bu yükselişin devam edeceği ve 700 TL birden artarak 4 bin TL seviyesini aşacağı uzmanlar tarafından tahmin ediliyor.

Gram altın, 2023 yılının başında 1.100 TL seviyelerindeyken, 2024 yılı başında 2.800 TL seviyelerine kadar yükseldi. Bu süreçte çeyrek altının fiyatı ise 1.800 TL seviyelerinden 3.420 TL seviyelerine fırladı.

Kapalıçarşı’da esnaflarından, kuyumcu Bayram Erdoğan, altın fiyatlarıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, 2023 yılındaki artışın beklentilerin çok üzerinde olduğunu ve bu öngörülemez artışın devam edeceğini söyledi. Erdoğan, altın fiyatlarındaki bu artışın yaklaşık yüzde 90 seviyelerinde olacağını söyledi.

Altına yatırım yapan vatandaşların yüzünün güleceğini söyleyen Erdoğan ayrıca, 2024 yılının sonlarına doğru çeyrek altının 4 bin TL’nin üstünde olmasını beklediğini da sözlerine ekledi.

Erdoğan, altın almak için hala geç olmadığını da sözlerine ekleyerek, altına yatırım yapmanın çoğu zaman kâr ettireceğini de söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.