Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu nasıl?

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu nasıl?
Esas Holding, Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Arif Aydın KAPLAN / KAMU SON HABER

İş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da tatil için gittikleri Yunanistan'daki Leros Adası'nda, zodyak botla kayalıklara çarptı. Yaralanan çift tedavi edilmek üzere İstanbul'a getirilen iş insanı Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili Esas Holding açıklama yaptı.

Sosyal medyadan yapılan açıklamada Sabancı çiftinin son durumu ile ilgili şu ifadeler kullanıldı: "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın 24 Ağustos 2023 tarihinde geçirdiği deniz kazasının ardından tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları iyiye gitmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilmeye devam edilecektir"

AORT DAMARINDA SORUN VAR

Deniz kazasında yaralanan Ali Sabancı'nın dalağının alındığı ve AORT damarında sorun olduğu belirtildi. Vuslat Doğan Sabancı'nın ise yüzünden yaralandığı bilgisi verildi. Kaza geçiren çift daha sonra deniz yoluyla Bodrum'a, ardından da Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla İstanbul'a getirildi.

Sabancı çifti Amerikan Hastanesi'nde tedaviye alındı.

asdasfsadas.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.