Aksaray’da otobüs bahçe duvarına çarptı 8 yaralı

Aksaray’da otobüs bahçe duvarına çarptı 8 yaralı
Aksaray - Adana Karayolu'nun altıncı kilometresinde gece saatlerinde meydana gelen bir trafik kazası sonucu otobüs şoförü ve 7 yolcu yaralandı.

Aksaray - Adana Karayolu'nun altıncı kilometresinde gece saatlerinde meydana gelen bir trafik kazası 8 kişinin yaralanmasına neden oldu. Olay, demir profil taşıyan bir tırın yolu aniden kesen bir otomobile fren yapması sonucu gerçekleşti. Bu sırada tırın hemen arkasında seyir halinde olan bir yolcu otobüsü duramayarak tıra çarptı ve sonrasında bir fabrikanın duvarına çarparak durabildi.

aw185450-12.jpg

Kazada otobüs şoförü dahil olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Meydana gelen kaza sonrası hızla 112 Acil Servis'e bildirildi ve çok sayıda sağlık ve polis ekibi olay yerine yönlendirildi. Yaralılardan üçü, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken diğer beş kişiye olay yerinde müdahale edildi.

aw185450-06.jpg

Hastanede tedavi gören yaralıların durumunun iyi olduğu tır ve otomobil sürücülerinin ise gözaltına alındığı belirtildi. Kazadan etkilenen yolcular otobüs firması tarafından sağlanan servis minibüsü ile başka bir otobüse aktarıldı. Yetkililer kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.