AK Parti içinden Mansur Yavaş'a sürpriz destek ‘Yerel seçim öncesi bomba gelişme’

AK Parti içinden Mansur Yavaş'a sürpriz destek ‘Yerel seçim öncesi bomba gelişme’
AK Parti'li eski başkan Mansur Yavaş'a destek açıklamasını paylaştı.

AK Parti Mamak Eski Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’a destek açıklamasında bulundu. Zengertaş, "Kendime sordum. İşçi ve esnaf düşmanı Turgut Altınok mu? Gariban babası Mansur Yavaş mı? Ben tarafımı iyilikten yana seçtim. Gördüm ki AK Parti teşkilatlarında benim gibi yüzlercesi var" dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkanlarına destek açıklamaları gelmeye başladı. Öyle ki Ankara’da Mansur Yavaş’a iktidar cephesinden dikkat çeken bir destek geldi. AK Parti Mamak Eski Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş, ABB adayı olarak destek verecekleri kişinin Mansur Yavaş olduğunu X hesabı üzerinde yaptığı bir paylaşım ile duyurdu.

“SAYIN YAVAŞ’A DESTEĞİMİZİ AÇIKLIYORUZ”

Zengertaş, AK Parti’de son dönemde yaşanan gelişmeler ışığında vicdanına kabul ettiremediğini söyledi. Keçiören Belediyesi'nde birçok işçiyi ekmeğinden ettiğini söyleyen Zengertaş, Turgut Altınok’un Ankara'da aday gösterilmesini kabul etmediğinin altını çizdi.

Zengertaş’ın açıklamaları şu şekilde;

“İl başkanının yakın arkadaşı olması dışında hiçbir vasfı olmayan Erhan Sarıgöl'ün, doğup büyüdüğüm Mamak'ta siyasete yön vermesini kabullenemedim. Mamaklıların milyonlarını yatırıma hizmete harcamak yerine reklama ve televizyon programına harcayan Murat Köse'ye rağmen AK Parti'den vazgeçmedik. Sadece Murat Köse'ye şirin gözükmek için büyük şehir meclisinde şovmenlik yapıp aynı hafta görevden alınınca Murat Köse'ye küfürler eden Erhan Sarıgöl gibi insanlara rağmen AK Parti'den vazgeçmedik. Ama gördük ki, AK Parti'de bunlardan vazgeçmedi. Kendi çıkarları haricinde hiçbir şeyin umurunda olmadığını gördüğümüz hatır gönül bilmez insanlarla aynı yolda yürümeyi kabullenemedim. Kendime sordum, işçi ve esnaf düşmanı Turgut Altınok mu? Ankara'da ulaşılmamış fakir fukara bırakmayan gariban babası Mansur Yavaş mı? Ben tarafımı iyilikten yana seçtim. Gördüm ki, benim gibi düşünen daha önce AK Parti teşkilatlarında görev almış yüzlerce insan var. Onlardan bir kısmıyla bugün burada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'a desteklerimizi açıklamak için toplandık. Aldığımız kararın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

manset-21241241251.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.