Ağız kokusunu tamamen bitiriyor

Ağız kokusunu tamamen bitiriyor
İbn-i Sina'nın bin yıl önce kaleme aldığı reçeteler günümüzde de şifalı tariflerle hatırlanıyor. İbn-i Sina'nın sağlık için verdiği öğütler arasında öyle bir reçete var ki ağız kokusunu tümden bitiriyor.

Ağız kokusu her yaşta ve her mevsimde bir çok insanın şikayeti olabiliyor. Dünyaca ünlü hekim İbni Sina'nın asırlar öncesinden günümüze ulaşan bir şifa tarifi, ağız kokusu problemini ortadan kaldırıyor.

İbn-i Sina'nın öğretilerini takip edenler, bu bin yıllık tarif sayesinde ağız kokusu şikayetinden kurtuluyorlar. Doğal ve etkili içeriğiyle dikkat çeken bu tarif, ağız sağlığının yanı sıra genel sağlık için de olumlu etkiler sağlıyor.

Uzmanlar da İbni Sina'nın önerilerini günümüzde hala tavsiye ediyor ve bu eski bilgilerin günümüzde de değerini koruduğunu vurguluyorlar.

İbni Sina'nın bin yıllık tarifiyle ağız kokusu şikayeti son buluyor. İbn-i Sina, tıp alanında yaptığı önemli çalışmalar ve yazdığı eserlerle tanınan bir hekimdir. Bugün bile etkisini sürdüren öğretileri arasında ağız kokusuyla mücadelede kullanılan bir tarif yer alıyor.

Gelin İbni Sina'nın önerdiği bu bin yıllık tarife birlikte göz atalım

3,5 gram havlıcan, 105 gram kabuğu soyulmuş limon, 3,5 gram kuru zencefil, 3,5 gram karanfil, 3,5 gram hindistan cevizi, 3,5 gram sivri biber, 700 gram misk, 3,5 gram kakule, 3,5 gram tarçına bal ilave edin.

Macun karışımı her gün düzenli olarak tüketin. Sindirim sistemini rahatlatan bu macun karışımla ağız kokusu da kalmıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.