Acun Ilıcalı’dan günler sonra Galatasaray maçı açıklaması! Exxen'e ne oldu?

Acun Ilıcalı’dan günler sonra Galatasaray maçı açıklaması! Exxen'e ne oldu?
Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İngiliz devi Manchester United’ı 3-2 mağlup ettiği maçın EXXEN'deki yayınına ne olduğuna dair Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

Acun Ilıcalı, “Hayatınızda bozulmayan bir şey oldu mu? Teknik bir problem oldu ve çok üzgünüz. Exxen çökmedi aslında yayına son 5 dakika gelenler giremedi. Erken girenlerde bir sorun yaşanmadı. Dilerim bir daha yaşanmaz” dedi.

EXXEN'DE KRİZ

Türkiye’de UEFA Şampiyonlar Ligi’nin haklarını elinde bulunduran Exxen’de yayınlanan karşılaşmanın ilk dakikalarında yaşanan yayın krizi, özellikle sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen’de karşılaşmanın ilk dakikalarında yayın sorunu yaşanması üzerine maç, yine Ilıcalı’nın sahibi olduğu ve karasal yayın yapan TV 8.5’ta yayınlanmaya başlandı.

ILICALI’DAN GÜNLER SONRA AÇIKLAMA


İngiltere’de 3 Ekim’de oynanan ve Galatasaray’ın 3-2’lik tarihi zaferiyle sonuçlanan karşılaşmadaki yayın kriziyle ilgili Acun Ilıcalı, günler sonra açıklama yaptı.

Tv100’de Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan Ilıcalı, yayında yaşanan aksaklıkla ilgili şöyle konuştu:

“Hayatınızda bozulmayan bir şey oldu mu? Teknik bir problem ve çok üzgünüz. Avrupa maçlarını alırken kanalımız olduğu için aldık. Böyle bir şey olabileceğini tahmin ettik. Antenden yayın yapmadığımız için böyle aksilik oluyor. Talihsiz bir olay oldu. TV8,5’ta yayını hemen vererek insanları mağdur etmemeye çalıştık.

Exxen çökmedi aslında yayına son 5 dakika gelenler giremedi. Erken girenlerde bir sorun yaşanmadı. Dilerim bir daha böyle bir durum yaşanmaz.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.