Açık Hava Tiyatrosu sezonu depremzede kız öğrenciler için açtı

Açık Hava Tiyatrosu sezonu depremzede kız öğrenciler için açtı
Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu bu sene sezonu erken açtı. 8-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerin geliri ise 'Büyüt Hayallerini' projesine bağışlanarak, İstanbul'a gelen ve üniversitede okuyan depremzede kız öğrencilere eğitim bursu olarak verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi''ne bağlı Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu bu sene depremzede kız öğrencilere umut olmak için sezonu erken açtı. 8-20 Nisan tarihlerinde yapılacak etkinliklerin geliri, ''Büyüt Hayallerini'' projesine bağışlanarak, İstanbul''a gelen ve üniversitede okuyan depremzede kız öğrencilere eğitim bursu olarak verilecek.

İMAMOĞLU ÇİFTİ DE KATILDI

Açılışa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu''da katıldı. Ekrem İmamoğlu alana girerken etkinliğe katılanlardan yoğun ilgi gördü. 6 Şubat''ta yaşanan Kahramanmaraş depremlerinin videosunun gösterilmesinin ardından Antakya Medeniyetler Korosu konser verdi.

Uzman Psikolog Gökhan Çınar''ın da sahne aldığı etkinlikte davetliler arasında bulunan Manuş Baba''da kısa bir konser verdi.

 

(DHA)

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.