Abdurrahim Albayrak köprüdeki intihar girişimini engelledi! 'Halledemezsen köprü yine burada'

Abdurrahim Albayrak köprüdeki intihar girişimini engelledi! 'Halledemezsen köprü yine burada'
Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Aburrahim Albayrak, 15 Tmmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar etmek isteyen bir vatandaşı ikna ederek hayatını kurtardı. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Galatasaray’ın eski başkan yardımcısı, ünlü iş adamı Abdurrahim Albayrak, İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna ederek intihardan vazgeçirdi.

İşini kaybettiği için köprüye çıktığı öğrenilen vatandaşa çevredekiler "Daha başka iş bulursun, daha iyisini bulursun, gel bu tarafa" şeklinde telkinde bulunurken o esnada aracı ile köprüden geçen Abdurrahim Albayrak olaya tanık oldu ve arabasını kenara çekerek intihar etmek isteyen vatandaşın yanına gitti. Albayrak, "Sen beni tanıyorsun değil mi? Abdurrahim Albayrak ben, Galatasaraylı. Gel buraya. Bir kapı kapanır bir kapı açılır. Allah büyüktür. Bak araba orada, yanıma alacağım seni. Hadi gel" şeklinde konuşarak vatandaşı sakinleştirmeye ve intihardan vazgeçirmeye çalıştı.

Albayrak’ın telkinleri işe yaradı ve vatandaş intihar etmekten vazgeçti. Abdurrahim Albayrak da ağlayan vatandaşa sarılarak onu sakinleştirmeye çalıştı.

Albayrak'ın vatandaşı ikna edebilmek adına gayret gösterdiği anlarda yanındaki başka bir kişi "Sorununu halledemezsen köprü yine burada, gelirsin" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.