95 gün yoğun bakımda kalmıştı! Nejat İşler hastaneye kaldırıldı

95 gün yoğun bakımda kalmıştı! Nejat İşler hastaneye kaldırıldı
Daha önce geçirdiği septik şok nedeniyle ölümden dönen ünlü oyuncu Nejat İşler, yine alkol nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Nejat İşler hakkında gelen yeni bilgi sosyal medyada gündem oldu. 2014 yılında septik şok geçirmiş ve ölümle burun buruna gelen, ayak ve el parmak uçları kesilen oyuncu alkol alışkanlığına veda edemiyor.

Sabah'ta Bülent Cankurt'un haberine göre; 2014 yılında geçirdiği septik şok nedeniyle ölümle burun buruna gelen, 95 gün yoğun bakımda kalan Nejat İşler'in yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Nejat İşler gündem olan 'başkomutan' paylaşımını sildi - "Kendine Demokrat" Olmayan Haberler

Bülent Cankurt’un yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

“2014 yılında geçirdiği septik şok nedeniyle ölümle burun buruna gelen, 95 gün yoğun bakımda kalan, hatta ayak ve el parmak uçları kesilen oyuncu Nejat İşler, kendisini bu hale getiren alkolden bir türlü vazgeçmiyor.

Başarılı oyuncu Nejat İşler 'Aile' ile ekranlara dönüyor! - Show TV

Alkol yüzünden defalarca hastanelik olan 51 yaşındaki oyuncunun yine aynı sorundan hastaneye kaldırıldığını öğrendim. İşler, pazartesi günü, neredeyse ikinci adresi haline gelen Nişantaşı'ndaki hastanede yine tedavi altına alınmış. Dün öğle saatlerine kadar da halen hastanede tedavisi devam ediyordu.

Nejat İşler hastalık sürecinde ne düşündüğünü anlattı

"DİZİ VE FİLM PROJELERİNDEN ÇIKARILMIŞTI"

Ne zaman taburcu olacağını öğrenemedim ama geçen sezon başlayan ve bu sezon da devam edecek olan dizisinin çekimlerine başlaması zor gibi görünüyor. Çünkü rol aldığı dizinin yeni sezon çekimleri 18 Eylül'de başlayacak. Daha önce bu kötü alışkanlığı yüzünden işinden olan, dizi ve film projelerinden çıkarılan Nejat İşler'in başına yine aynı işler gelmez umarım.”

NEJAT İŞLER KİMDİR?

Nejat İşler tiyatrocu ve oyuncudur. 1992 yılında hayatımıza girerek kendisini tüm Türkiye’ye sevdirmeyi başarmıştır. Lisede derslerden kaçmak için tiyatro koluna katıldığını söylemiştik. Bunun yanı sıra ilk üniversitesini askerlik nedeni ile bırakmıştır.

Ardından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Taksim’de dolaştığı bir gün bir tiyatro sahnesinde ücretsiz gösterimde olan “Dalton’un Ölümü” adlı eseri seyrederek ben neden bu işi yapmıyorum dedi ve Eskişehir’e dayısının yanına gittiğinde konservatuvar sınavlarına hazırlandı ve kazandı. Üniversiteden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve TV dizilerinde rol alarak hayatımıza dahil oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.