6 Nisan burç yorumları 'Gökyüzünden şahane haberler var'

6 Nisan burç yorumları 'Gökyüzünden şahane haberler var'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 6 Nisan 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bugünlerin büyük coşkulu günler olduğunu ve burçta çok sayıda gezegenin, özellikle de hızlı olanların bulunmasının, ölçülmesi ve doğru şekilde kullanılması gereken olağanüstü güçle eş anlamlı olduğunu söyleyebilirim; aslında kısa sürede çok şey yapamazsınız. Ocak ve Şubat ayları bazı kişilerin fiziksel olarak test edildiği aylardı; ancak bu hafta sonu iyi yıldızların altında doğuyor ve en istekli olanların aşkta duyguları ve gelişmeleri deneyimleme olasılığı var.

BOĞA

Dönemin Jüpiter'i burçta görmesi göz önüne alındığında olumlu sonuçlanacak bir yansıma duraklaması var; elbette işler yoluna girmiştir ve birileri olağanüstü bir an yaşamadıkları hissine kapılacak. Bu nedenle, son dönemdeki anlaşmazlıkları Mayıs ayına kadar çözemeyenler, tüm yaşamlarını duygusal bir bakış açısıyla ve ötesinde yeniden gözden geçirmek zorunda kalacak. En güçlü ay aslında Mayıs olacak; eğer bir hikaye bittiyse yola devam etmelisiniz, eğer ayrılıktan sonra bile talibiniz varsa hayır demeden önce iyice düşünmelisiniz, kurtuluş fırsatını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

İKİZLER

Bu yıldızlarla, haziran ayından itibaren önemli bir dönemi hayal etmek zaten mümkün; diğer şeylerin yanı sıra, bunun güçlü ve yararlı bir burç olmaya devam ediyor. Çatışmalı bir aşk hikayesinden yeni dönenler bile tekrar yoluna girebilecek. Bunun nedeni, Venüs'ün dünden beri artık karşıt konumda olmaması, yıldızların kesinlikle akıl yürütme ve düşünme için olduğu kadar özel toplantılar için de yer bırakmasıdır. Açıkçası, aşkta içgüdü önemlidir, bu nedenle şimdi yeni bir duygusal yol izlemek isteyenler geçmişin anılarıyla yetinmemelidir; Bu hafta sonu, çok fazla suskunluk veya gereksiz engellemeler olmadığı sürece yeni toplantılara yardımcı olur.

YENGEÇ

ilk bölümde hızlı kararları desteklemeyen bir Nisan, büyük olasılıkla 15'ine kadar ne yapılması gerektiği konusunda sakin bir şekilde düşünmemiz gerekecek ve öfkeli veya öfkeli insanların olma ihtimalini de göz ardı etmiyorum. iş konusunda anlaşmazlık içinde. Bu gökyüzü çekişmeyi getiriyor, henüz tanınmayan bir şeyi elde etmek istiyorsunuz, belki de zamanı henüz gelmemiştir. Daha genel anlamda iki yıla değecek önemli bir gökyüzümüz var ve şu anda bazı şüpheler olsa bile sonuçta netlik sağlanacak ve avantajlar eksik kalmayacak.

ASLAN

Güneş, Merkür ve Venüs'ün iyi açıda olması bir güç unsuru olmaya devam ediyor ve bu yüzden bu burç altında doğan herkesin büyük bir enerjiye sahip olduğunu ve sahip olacağını, her şeyden önce hem oyuna hem de oyuna geri dönme konusunda daha büyük bir arzuya sahip olduklarını söylemekte ısrar ediyorum. aşkta ve hayatta, işte. Ne tür bir aktivitenin gerçekleştiğini anlamamız gerekiyor, örneğin mücadeleyi ve rekabeti sevenler, sadece kötü kadere karşı değil, aynı zamanda iyi bir intikam adına da oyun oynayabilecek, Haziran ayından itibaren bir fikir geliştirilecek; aşk yeniden başlıyor. İki hikaye arasında, geçmişle bugün arasında kararsız kalanlar bile artık ne yapacağını biliyor.

BAŞAK

Mars'ın karmaşık bir açıda neden olduğu uzun bir gerilimin sorunlara ya da düşünmek için uzun duraklamalara, hatta bir anlık fiziksel yorgunluğa, bir tür kazaya yol açması muhtemeldir; Aşkı da etkileyebilecek bu rahatsız edici durumdan artık yavaş yavaş çıkıyoruz. En güçlü çiftler bile bir anlık endişe yaşamıştır, bu nedenle çoğu durumda kalpte ne kaldığını, önümüzdeki birkaç gün içinde değerlendirilecek gerçek beklentilerin neler olduğunu anlamamız gerekir. Venüs artık karşıt konumda olmayacak, çözümler yolda ve bugünden itibaren aşkı yaşamak daha kolay görünüyor.

TERAZİ

Bazı referanslar da dahil olmak üzere işyerindeki her şey değişmiş veya değişmekte olsa bile gelecek yeni umutların önünü açıyor. Bir proje, bir program dönüşüyor, bazen yeni şeyler yapmak heyecan verici olabiliyor, haziran ayından itibaren bunu daha iyi keşfedeceksiniz. Ayın ikinci yarısında daha fazla onay gelecek.

AKREP

Haziran ayından itibaren iş ve haberler hakkında düşünmeye başlamak iyi bir fikir olabilir, ancak Nisan sonu ile Mayıs başı arasında bir sınav ya da üstesinden gelinmesi gereken bir zorluk olması muhtemeldir. Gerçekte iyi vaaz veriyor ve kötü tırmalıyor çünkü çoğu zaman durum böyle değil; aslında bir zorlukla karşılaştığında hemen harekete geçer ve bunun nedeni de Mars tarafından yönetilmesi nedeniyle sık sık kendini sorgulaması ve üstesinden gelmek için yorucu testleri kabul etmesidir, eğer bir lokma yoksa eğlenmez. Aşkın bu hafta sonu daha fazla anlayışa ihtiyacı olabilir.

YAY

Siyah beyaz bir şeyi ortaya koymanız veya bir anlaşma düzenlemeniz, bir sözleşme hakkında konuşmanız, bir an önce başlamak üzere durumları tanımlamanız gerekiyorsa, Nisan ayının ilk yarısında bir an önce ileri adım atmanın zamanı geldi. Üstelik dün Venüs de ilginç bir geçişe başladı ve umarım doğanların büyük çoğunluğu neyin güzel olduğunu düşünmeye başlayabilir, önümüzdeki haftaları, gelecek duyguları dikkate alarak hareket etmek yerinde olacaktır.

OĞLAK

Eylemden ziyade yavaşlama, gözlem dönemi; Merkür'ün karşıt olması iletişimde zorluklar anlamına gelebilir ve bu nedenle bir teklifte bulunmanız veya bir seçim yapmanız gerekiyorsa hata yapmamaya dikkat edin, doğru kişiye başvurmaya çalışın. Yanlış anlaşılmalar kapıda olabilir. Bir şey göndermeniz gerekiyorsa, teslimatta gecikmeler olursa, adresi yanlış vermemeye dikkat edin; ve gelmeyecek bir yanıt bekliyorsanız kaygınızı sınırlamaya çalışın. Geçmişle karşılaştırıldığında bazı kişiler artık referans noktası olmaktan çıkarken, bu hafta sonu Başak ve Yengeç burçları ile ilgili endişeler var.

KOVA

Artık aşkı tereddüt etmeden deneyimlemek önemlidir, ancak şefkatli bir arkadaşlığı veya basit bir fiziksel çekiciliği daha fazlasıyla karıştırmamaya dikkat edin. Bunu iyi bir sebeple söylüyorum çünkü Güneş, Merkür ve Venüs iyi (ama aceleci) bir açıyla sizi hızlı ve mantıksız seçimler yapmaya davet ediyor. Kısmen gerçekleşmeyen bir aşk fikri içinde yaşadıkları ve kendilerini heyecanlı ama özgür hissettikleri için ve kısmen de derinlerde bu olduğu için kafalarına ulaşılamayan bir kişiyi koyan Kova burcunun var olması göz ardı edilmez. Burç, normların dışındaki durumları sever.

BALIK

İyi umutlar gelir, burçtaki Mars ve Satürn iş konularında daha büyük bir varlığı, sonuçta ağırlaşan ek sorumlulukları çağrıştırır. İş seçimleri yapmak için belirleyici bir burç olmaya devam ediyor, anlaşma yapmak zorunda olanlar için faydalı, en önemli kararların kısa sürede alınması gerektiğini, yılın ikinci yarısının zor olmayacağını ancak ortaya çıkan fırsatların ortaya çıkacağını söylemek gerekiyor. Mayıs ayı sonuna kadar sömürülmeli.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.