5 Kasım burç yorumları bugün sizi neler bekliyor?

5 Kasım burç yorumları bugün sizi neler bekliyor?
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 5 Kasım 2023 pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey

KOÇ

Bu pazar günü de ilginç bir ay var. Sevdiğiniz biriyle konuşmayı düşünüyorsanız bu günü bir şey istemek veya bir satın alma işlemi yapmak için de kullanabilirsiniz. Kişisel durum her zaman çok ilginçtir ve yeni fikirlerle doludur. Eğer gençseniz ya da aşık olmaya yeni başlıyorsanız, yeni başlayan bir arkadaşlığı hafife almayın, çünkü birkaç ay içinde daha da büyük bir şeye dönüşebilir. Halkla temas halinde olan çalışmalar çok başarılı, kişisel başarıdır.

BOĞA

Kolay bir durumdan kurtulduğunuz söylenemez. Ekim ortasından beri saldırılara maruz kalıyorsunuz, işyerinde her şey net değil, size zorbalık yapmaya çalışan biri var ya da nasıl biraz huzur bulacağınızı düşünen sizsiniz. Sırf canınız sıkıldı diye bir hikayeyi sürdürmeye çalışmayın; bu akşam hangi yolu izlemeniz gerektiğini anlayacaksınız. Yalnız insanlar için önemli bir durum. Yeni bir teması göz ardı etmiyorum, ancak dikkatlice değerlendirmeye dikkat edin. Uzun süredir birbirine bağlı olan çiftler için daha fazla çatışma.

İKİZLER

Venüs 8'inden itibaren lehine dönecek, böylece hayatınızı olumsuz etkileyen yorgunluğu ve sinir gerginliğini gerçekten unutabilirsiniz. Sadece bu da değil, aşka da yer açabilirsiniz. Duygusal konularda, ne pahasına olursa olsun bakış açınızı empoze etmeyin ve aranızdaki bağı yeniden kurmak için çok çalışın. O halde bir kişiyi seviyorsanız, bu Pazar ilgi çekicidir ve akşam fazladan bir silaha sahip olacaksınız.

YENGEÇ

İyi günler. Ev veya aşk meseleleri hakkında konuşmanız gerekiyorsa, bu Pazar gününü en iyi şekilde değerlendirin ve gelecek hafta Çarşamba gününe kadar çözülmeyen herhangi bir şeyin kaldırılamayacak kadar büyük bir yük haline gelebileceğini unutmayın. Venüs'ün geçişinin hala olumlu olduğunu ve aşık olmanızı sağladığını hatırlatırım; her şeyden önce yeni karşılaşmaları düşünün. Bu Pazar, aşkta ve dostlukta daha güvenilirsiniz. Zaten bir partneriniz varsa ve bu ilişki çok iyi gidiyorsa, birlikte yaşamayı veya daha fazlasını planlayabilirsiniz.

ASLAN

Bu Pazar da hafif yaşanmalı çünkü son zamanlarda her şey üzerinde çok fazla çalıştınız ve bu da doğal olarak stresi artırdı. İşyerinde birisi sizi fazla kahramanlık yapmakla suçlayacaktır ama bu tutum normaldir; Şubat-Mayıs ayları arasında yaşanan, çok fazla dedikodu ve söylenti duyduğunuz bir dönemi telafi etmek istiyorsunuz. Şimdi neye değer olduğunu göster! Üstelik birlikte yaşamaya başlayan genç çiftlerin yaşadığı sorunlar, uyumlarını bozabiliyor. Aslında aşk yeniden görülebilecek tek taraftır. Ancak iş yerinde onaylar gelecektir.

BAŞAK

Kondisyonunuz biraz düşüyor, çok fazla şey üstleniyorsunuz ve artık kendinize zaman ayıramıyorsunuz, bu yüzden rahatsız hissetmeniz normal; endişelenecek bir şey yok, yarın çok daha iyi hissedeceksin. Ancak orta düzeyde fiziksel aktivite ile gerginliği gidermeye çalışın. Samimi aşk ilişkilerini tercih edin. Balık ve Yay burcuyla ilgileniyorsanız, bir şeyler yolunda gitmese, küçük aksilikler olsa bile aşkta sabrınızı kaybetmemeye çalışın.

TERAZİ

Bu Pazar güzel bir gün; Bugün Ay insanları size sunuyor ve siz de gülümsemek isteyeceksiniz, çok şükür ki Ekim ayının ilk on beş günü fiziksel olarak zorluydu. Gülümseme kesinlikle çekiciliğinizin anahtarıdır! Elbette artık birkaç gün içinde sizi merakta bırakan aile sorunları gibi tüm sorunları çözmeyi düşünemeyeceksiniz, ancak pek çok şey olumlu yönde değişiyor. Gerçekten de bir yeniden değerlendirme yapılıyor, aşk bile yeni umutlarla besleniyor!

AKREP

Ay bu Pazar pek müsait değil. Dün gece olduğu gibi, özellikle gergin olabilirsiniz ve lütfen doğru davranışı bulmaya çalışmalısınız, çünkü aşkta inatçı olursanız, haklı olsanız bile, sonunda yalnızca yanlış tarafta olursunuz. Ancak mesleki konular bu çalkantılı andan etkilenmedi; tam tersine, geçen aya kadar belirsiz veya sallantılı görünen bir proje için bu günlerde nihayet onay almış olmanız muhtemeldir.

YAY

Hafta pek iyi geçmedi, biraz yeni ama Pazar günü bazı gerginlik anlarını telafi ediyor. Uzlaşmacısınız ve açık alanda savaşmaya meyilli değilsiniz, size karşı fazla despotik tavırlara sahip olabilecek bir kişiye bile kendinizi kabul ettirme cesaretini bulacaksınız. Ancak aile ortamındaki tartışmaların ve yüzleşmelerin diplomasi ile yönetilmesi gerekir. Aşktaki durum iyileşir, aslında en istekli olanlar için büyük bir uyanış fırsatı tam da bu dönemden itibaren ortaya çıkar.

OĞLAK

Son birkaç haftadır ortaya çıkan zorlukların çoğu ortadan kalkacak ve işte çok şey başarabileceksiniz. Profesyonel imajınız gözden geçiriliyor, her zamanki gibi kendinizi suçlayabileceğiniz tek şey var; etrafınızda sizin kadar sorumluluk sahibi olmayan insanların olması. Pek çok kez kendinizi başkalarının yarattığı sorunları çözmek zorunda buldunuz. Daha net fikirleriniz var, ancak bir şey kesin olarak kapanmışsa bir daha ona geri dönmeyin. Ben duygulardan bahsediyorum, bilirsiniz, karar verecek kişi her zaman siz olacaksınız ve bu kaçınılmaz olarak herkese karşı bir avantaja yol açacaktır. Düşünceli bir insansınız ama küçük saflıklar yapmamaya dikkat edin.

KOVA

Gereksiz harcamalar yapmayın: Şu anda yorgunsunuz ve belki de dikkatinizin dağılması nedeniyle işlerin takibini kaybedebilir, faturaları ve son teslim tarihlerini kontrol edebilirsiniz. Eğer kalbiniz uzun süredir yalnızsa belki de fazlasıyla boğucu ilişkiler yaşamaktan korkuyorsunuz ve bu nedenle kendinizden vazgeçmiyorsunuz; önümüzdeki haftadan itibaren bir şeylerin değişmesi muhtemel. Siz özerk bir insansınız, bir çift olarak yaşasanız bile bir bağımsızlık marjına sahip olmak istersiniz. Belki de gerçekten ne istediğini anlamanın zamanı gelmiştir. Aslında asıl sorun, bir süredir size eşlik eden belirli bir zihinsel karışıklıktır. Mars, vücudunuz konusunda aşırıya kaçmamanızı söylüyor, her türlü tedavi ve diyet her zaman bir uzman tarafından takip edilmeli, DIY'e hayır.

BALIK

Bu dönemde tatmin olabilirsiniz, Mars, Jüpiter ve Satürn olumlu durumda. Yaratıcılığınıza daha fazla yer verin ve çevrenizdeki insanlarla çatışmalardan kaçınmaya çalışın. Aile içi ortamın daha iyi olduğunu, ayrıca çalışma alanında yavaş yavaş ilerleyen projelerin yeniden başladığını söylemek gerekiyor. Gelecek hafta başka bir ek güç unsuru göreceksiniz, Venüs artık karşıt konumda olmayacak. Bu, bir aşkı değerlendirme fırsatına sahip olacağınız veya size doğru söylemeyen biri varsa, örneğin eski sevgiliniz varsa, açıkça konuşma fırsatına sahip olacağınız anlamına gelir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.