4 Kasım burç yorumları bugün sizi neler bekliyor?

4 Kasım burç yorumları bugün sizi neler bekliyor?
Karasakal'a göre günün yıldızları, işte Zodyak'ın 12 burcuna ilişkin tahminleri

Koç

Ay'ın Aslan burcundaki geçişi, tonu ve ısırmayı yeniden sağlamak için mükemmeldir. Tekliflerinizi destekleyen diğer kişilerin onayları. İnsanlarla tanışmak, spor yapmak, eğlenmek ve endişelerinizi bir kenara bırakmak için güzel fırsatlar.

Boğa

Merkür'ün Uranüs'le karşıtlığı, sizi ailede şikayetleri ve kırgınlıkları körükleyen önemsiz konularda pozisyon almamanız konusunda uyarıyor. Büyük heyecan anları arasında, diğer sakin anlarla dönüşümlü olarak, kesintiler ve başlangıçlar halinde ilerleyeceksiniz. Denge.

İkizler

Gün iyimserlik, sıcaklık ve neşe getiriyor. Şirkette parlamak ve başkalarının dikkatini çekmek için hiçbir fırsat sıkıntısı yaşanmayacak. Meslekte oldukça hassas bir konuyu ele almak için uzman bir kişiden tavsiye isteyin.

Yengeç

Sakin, dingin ve küçük bir öfke nöbetini çözmek için büyük bir istek duyuyor gibi görünüyorsunuz. Beklenmedik ödüller. Barışmanın tam zamanı. Kalbinize yakın olan projelere yatırım yapmak için ekstra gelir elde edebileceğinize güvenebileceksiniz.

Aslan

Ay burcunuzda parlıyor, size cesaret ve gurur veriyor. Olası engelleri yeni fırsatlara dönüştürmek için en iyi beceriler. Karizma ve samimiyet, fark edilmenin sırrı. Doğal olarak zorlamadan dikkat çekeceksiniz.

Başak

Sizi hiçbir şey yapmamaya davet eden rahat ritim. Önümüzdeki günlerde yararlanabileceğiniz yaratıcı ilhamlar. Sezgi sizi destekler... Çok ileriye bakın ve küçük günlük zorluklar ve tamamen sonuçsuz fanteziler arasında kaybolmayın.

Terazi

Olumlu Ay sayesinde dengeyi ve sosyalliği yeniden kazanırsınız. Bir parti veya sosyal etkinlik, yeni tanıdıklar için fırsatlar olacaktır. Çantanızın iplerini biraz gevşetin ve kendinizi suçlu hissetmeden lüks harcamalarla ödüllendirin.

Akrep

Merkür Uranüs'e çarptığında, özellikle seyahat ederken ve seyahat ederken sizi aksiliklere ve beklenmedik olaylara maruz bırakırken bugün sakin olun. Gerginlik halinde arkadaşlarınızla, işbirlikçilerinizle ve partnerlerinizle sürtüşmeye yol açmaktan kaçınmak için mümkün olduğunca az konuşun.

Yay

Parlak Cumartesi, Ay'ın Aslan burcunda olduğu ve her zaman olduğu gibi üzerinize titrediği bir cumartesi. Karizma ve zamanla her hedefe ulaşan ateşli bir enerji. Şans yüzünüze gülümsüyor çünkü buna ilk inanan sizsiniz: Yüksekleri hedefleyin, hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Oğlak

Acil taahhütler ve çoğunlukla hafta sonunun yorgunluğundan kaynaklanan rutine karşı belirgin hoşgörüsüzlük dışında her şey yolunda gidiyor. Finans alanında mükemmel uygun fırsatlardan yararlanma yeteneği. Miras sorunları çözüm buluyor.

Kova

Karşı tarafta Ay, ilişkileri incelemeye alıyor. Sonuçlar ne kadar ikna edici ve güvenilir olduğunuza bağlıdır. Çevrenizdekilerin dikkatini çekmek için abartıya gerek yok, inanılırlığa odaklanın.

Balık

İşyerinde kurşun ayaklarla ilerliyorsunuz ama küllerin altında başarılı olma isteği yatıyor, muhtemelen temiz bir kopuşun, bir dönüşümün nedeni. Aşkta nöbet değişimi! Endişelenmeyin, ayrılık yeni ve mutlu bir buluşmanın yolunu açar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.