3 Kasım burç yorumları. Bugün sizi neler bekliyor?

3 Kasım burç yorumları. Bugün sizi neler bekliyor?
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 3 Kasım 2023 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Şu anda çok fazla heyecan var, muhtemelen yaptığınız her şey size beklediğinizden daha fazla çabaya mal oluyor. Ama durma! Ayrıca sizin aceleci doğanız bunu düşünmediği için. İyi bir hikaye yaşayabilen herkesin artık meşgul olması gerekiyor. Diğer şeylerin yanı sıra, bugün ile yarın arasında bir duygunun istikrarını kontrol etmenizi ve başkalarıyla sakin bir şekilde ilişki kurmanızı tavsiye ederim. Akşam aşkla ilgili bazı küçük şüpheler geri gelebilir, fikirlerinizi en azından şimdilik kabul etmeyenlere empoze etmek isteyebilirsiniz.

BOĞA

Pek çok konunun yeniden gündeme geldiği bir Ekim ayından çıkmak ve özellikle aile içi durumlarda, bazı açık anlaşmazlıkların çözülmesinin uygun olup olmayacağı konusunda bir sorun yaşanabilir. İş ilişkilerinde bir yardımcıya, bir sorunu çözmenize yardım edecek birine ihtiyacınız var, son zamanlarda daha fazla sıkıntıyla uğraşmak zorunda kaldınız, ancak Kasım ayının ikinci yarısında bir çözüm olacağını biliyoruz. Başkalarına yardım etmeye hazırsınız ancak rolünüzün bir kenara bırakılmasını istemiyorsunuz.

İKİZLER

Aşk o anın sorunu olabilir, bu nedenle aylardır konuşmayan çiftler artık kendilerini utanç verici sessizlikler yaşarken buluyorlar ve toplantılar ve yeni aşklar söz konusu olduğunda biraz itici güç bulmaları gerekiyor. Venüs 8'inden itibaren lehine dönecek, hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmeyelim, önümüzdeki haftadan itibaren yıldızlar sizin tarafınızda. İşte herhangi bir haberin olmadığı bir gün. Bugünlerde bir davet alırsanız yine de kabul etmek iyi bir fikirdir, zihninizin başka yerlere gitmesine izin vermek daha iyidir!

YENGEÇ

Birçoğu bir aşk sorununu çözebilecek veya kendilerini en çok sevdikleri insanlara daha büyük bir dinginlik ve sükunetle adayabilecek. Bu özel günde toplantılar da tercih edilir. Umarım uzun süre sessiz kalan yalnız kalpler, başından beri huzur vaat eden Kasım ayının bu güzel doğasından yararlanmıştır. İyi bir burcumuz olduğunda gelecek için de önemli bir seçim yapabiliriz.

ASLAN

Aslan burcunda doğan ve belirli yarışmalar yaşayanlar için biraz ağır, gergin bir gün olabilir. Ama aynı zamanda gergin aşk ilişkileri yaşayan, hayal kırıklığı nedeniyle biraz rahatsız olanlarla da konuşuyorum. Şakanız, biraz fazla eleştirel tavrınız bir kişiyi rahatsız edebilir. Başkaları olmadan da yapabileceğiniz doğru ama sonuçta beğenilmekten hoşlanıyorsunuz, bu yüzden bir orta yol bulmalısınız. Fikir birliğine varmak önemlidir, hafta sonu yargılamayı getirir.

BAŞAK

Aşkı arayan, bir tutkuyu yeniden uyandırmak isteyenler düşündükleri her şeyi söylemek isteyeceklerdir. Artık yapmamaları gereken tek şey kendilerini eve kilitlemek! Aslında Başakların doğası gereği duygularını ifade etme konusunda genellikle utangaç olduklarını hatırlıyorum. Her durumda, bugün güzel bir enerji artışımız var. Günden güne yaşamayı öğrendiniz ve bu da her şeyi planlamayı seven biri için ideal değil. Ancak mart ayından bugüne yaşanan olaylar hayatınızın yeni bir yöne çekilmesiyle sonuçlandı. Yasal ve sözleşmesel konularda özel dikkat gereklidir.

TERAZİ

Bunlar iyi bir denge bulmanızı, bazı sorunları çözmenizi sağlayan günlerdir. Sadece rahatsızlık verebilecek ortamlardan uzak durmanızı öneririm. Ekim ayında yüzleşmek zorunda kaldığınız bir dizi test nedeniyle, artık nihayet hangi insanların sizin tarafınızda olduğunu ve hangilerini dikkate almamanın daha iyi olduğunu anladınız. Ortaklarla, işbirlikçilerle çalışıyorsanız, baharda bir ayrılık oldu, şimdi sayfayı çeviriyoruz ve etrafta başka insanlar var. Terazi burcunun sorunlarından biri de işte istikrarı bulmak ve kaybedilen zamanı telafi etmektir. Venüs burca girmek üzere ve bu, Kasım ayında aşkta daha fazla görünürlüğü garanti ediyor.

AKREP

Bazı Akreplerin zehirli bir dişle uyanması muhtemeldir, ancak sonuçta bu iyi bir şeydir. Stresinizi bırakın, çok uzun süre içinizde tuttuğunuz her şeyin sonunda size yardımcı olabileceğini söyleyin. Jüpiter'in muhalefetteki güzel varlığını hatırlamalıyım; bu, son birkaç ayda işinizde, grubunuzda, rolünüzdeki referanslarınızı değiştirmiş olabileceğinizin açık bir işareti; Kasım ayının başı sizden yana, dolayısıyla ne yaparsanız yapın sonuçların beklenenden daha iyi olacağını göreceksiniz. Talepkar olacağınız için partnerinize çok fazla baskı uygulamamaya dikkat edin, kendinizi tatminsiz hissettiğinizde insanları sınama eğiliminde olursunuz, abartabilirsiniz.

YAY

İşle ilgili konuları duygusal olanlardan ayırmak gerekir, ilk durumda bu büyük avantajlar, küçük başarılar gökyüzüdür; Ancak aşkta bazı şüphelerin hâlâ çözülmesi gerekiyor. Belki duygularınızı bırakmanın zamanı olmadığını düşünüyorsunuz ama bu anlamda mutlaka olumlu düşünmeniz gerekiyor. Önünüze geçmenize gerek yok, önümüzdeki haftadan itibaren Venüs tekrar elverişli hale gelir gelmez kalbinizde ekstra bir güçlenme hissedeceksiniz. Yıldızlar zamanla bol miktarda dinginlik ve sizi tatmin etmeyen bir geçmişi silme olanağı vaat ediyor.

OĞLAK

Siz karar verirsiniz, etkilenmenize izin vermezsiniz; Bu tutum karakterinizin doğasında var ve o anın yıldızlarıyla daha da güçleniyor. Kapatmaya karar vermiş olsanız bile, çok fazla acı çekmeden bunu hayata geçirecek, uzun süredir içinizde sakladıklarınızı ifade etme fırsatına sahip olacaksınız. Satürn'ü sevmek yenilikleri getirir. Sizi daha ulaşılabilir ama aynı zamanda daha kararlı hale getirebilir. Şimdiye kadar tahammül edemeyeceğiniz kişi ve durumlara katlandıysanız, her türlü belirsizliğe dur demekten çekinmeyeceksiniz ve bu gün, ileriye doğru bir adım atmak, kararlı seçimler yapmak için faydalı bir gün olacak.

KOVA

Yakın zamanda oluşturulan bazı projeler istediğiniz gibi gitmediyse hemen sonuca varmaktan kaçınmalısınız. Çünkü önemli olacak bir dönemin henüz başındayız, Kasım ayının ikinci yarısından itibaren bir toparlanma kaydedildi. Ortaya çıkabileceğiniz, büyük planları gerçekleştirebileceğiniz, ancak tam olarak istediğinizi elde etmeden çok çalışıyormuşsunuz gibi hissedebileceğiniz bir zamandır. Ekonomik sektöre de bir miktar ilgi gösterilecek. Biraz daha dikkatli olmanız gereken günler var. Evde sinir gerginliğinin kontrol altında tutulması gerekir.

BALIK

En iyi potansiyelinizi ortaya koyan, kendinizi ifade etme isteğinizin, arkadaşlarınızla birlikte olma isteğinizin geri döndüğü, başkalarına gülümsemenizi sağlayan günler ve bugün veya yarın özel bir toplantı yapabilir veya önemli bir şeye karar verebilirsiniz. Hoşunuza giden biriyle zaten tanıştıysanız, tutkuları, duyguları ve erotizmi yeniden uyandırma gücüne sahip biri var, önümüzdeki haftadan itibaren Venüs'ün artık ona karşı çıkmayacağı güzel bir şey organize etmeye çalışın. İşyerinde bile iyi içgörüler arayanlar için iyileşme durumu. Sonuçlar geçen aya göre daha iyi olacak, Kasım ayının ilk kısmı iyi öngörüler getiriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.