3 çocuğu komşular, anneanneyi itfaiye kurtardı

3 çocuğu komşular, anneanneyi itfaiye kurtardı
Antalya'da bir apartmanda yanan dairedeki 3 çocuğu komşular, anneannelerini ise itfaiye kurtardı.

Antalya’da 7 katlı apartmanın 5’inci katında yangın çıktı. Dairede bulunan 3 çocuğu yangını fark eden komşuları kurtardı, anneanneyi ise itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla dışarı çıkardı. Dumandan zehirlenen 3 çocuk ile anneanneleri hastaneye kaldırıldı.

anta2.jpg


Yangın, 22.00 civarında Muratpaşa ilçesine bağlı Tahılpazarı Mahallesi Şarampol Caddesi üzerindeki 7 katlı apartmanın 5’inci katında başladı. 29 yaşındaki anne Cansu Y. dışarı çıktığı sırada oturduğu dairede yangın çıktı. Dumanları fark eden komşular evde bulunan Cansu Y’nin çocukları M. M. Y.(5), M. Y. (10) ve M. S. Y. (2) adlı çocukları dışarı çıkardı. Çevredekileri ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye, sağlık ekibi ve polis sevk bölgeye geldi. Belirtilen adrese gelen ekipler, yangını büyümeden söndürdü. Yaşlı olduğu için evden çıkamayan anneanne Fatma Seher Y’yi itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla dışarıya çıkardı.

anta3.jpg


KOMŞULAR GÖZLAŞLARINI TUTAMADI

Dumandan zehirlenen anneanne ve torunlarının ilk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından ambulansta yapıldı. Yangını duyup olay yerine koşan anne Cansu Y. de çocuklarının yanına geldi. Cansu Y., dumandan etkilenen çocukları ve anneanne kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Bu sırada komşulardan bazılarının ise yaşadıkları korku nedeni ile ağladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.