24 numaralı formayı giyecek: Arda Güler resmen İspanyol devinde

24 numaralı formayı giyecek: Arda Güler resmen İspanyol devinde
Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki yıldız futbolcu Arda Güler, yeni takımında 24 numaralı formayı giyecek.

Kübra ÇELEBİ/KAMU SON HABER

Genç yıldız, Real Madrid ile olan sözleşmeyi imzaladı. 2029 yılına kadar Real Madrid'de forma terletecek olan Güler, yeni takımında 24 numaralı formayı sırtında taşıyacak.

"BİZİM DEĞERLERİMİZLE BÜYÜYECEKSİN"

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, söz konusu transferliğe ilişkin açıklamalarda bulundu.

Perez şunları söyledi:

-Milyonlarca çocuk gibi harika geri dönüşler gördünüz. Saygı, alçakgönüllülük, dayanışma ve en önemlisi Real Madrid'in asla vazgeçmediği. 14 Avrupa Kupası kulübüne hoş geldiniz. , hayatınızın en önemli mücadelesine sahipsiniz, Bernabéu. Bu anı, aileniz gibi asla unutmayacaksınız. Her zaman yanınızda olan ve dünya futbolunun en büyük vaatlerinden biri ve bir idol olmak için güç verenler. Burada milyonlarca ve milyonlarca Real Madrid taraftarının desteğini hissedeceğiniz için eşsiz duygular yaşayacaksınız. Bu kulüp için oynamak büyük bir sorumluluk taşıyor çünkü birçokları için bir mihenk taşı oluyorsunuz. Bir gün Real Madrid'de oynamayı hayal eden tüm çocuklara bir örnek. Bu kulübü hayal ettiniz ve bugün onu gerçekleştirmeye başlıyorsunuz. Evinize, Real Madrid'e hoş geldiniz

-Sevgili Arda, yeteneğin ve çaban seni buraya getirdi. Bu logoyu seçtiğin için çok teşekkür ederiz. Henüz 18 yaşında olmana rağmen büyük başarılara imza attın. Eminim ki Real Madrid'in bugünlere gelmesini sağlayan temel değerlerin farkındasın. Bizimle birlikte yalnızca futbol sahnesinde değil bizim değerlerimizle büyüyeceksin. Biliyorsun ki Real Madrid'in kitabında pes etmek yok. Bu değerler senin gelişmene yardımcı olacak biz her zaman senin yanında olacağız. Bu anı hiçbir zaman unutmayacağını biliyorum. Ailen burada her zaman seninle olacak, onlara saygılarımı sunuyorum."

"EFSANE OLMAK İSTİYORUM"

Florentino Perez sonrası konuşan Arda Güler, "Bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Real Madrid, Arda Güler transferi için Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro bonservis ve azami 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Fenerbahçe'nin Arda Güler'in sonraki satışından da yüzde 20 payı bulunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.