22 yaşındaki eşini başından vurup kaçtı

22 yaşındaki eşini başından vurup kaçtı
Zonguldak Ereğli'de 25 yaşındaki Tarık Kanyılmaz, boşanmak isteyen 22 yaşındaki eşi Bahar Kanyılmaz’ı konuşmak için evinin önüne çağırdı, tartışma sırasında başından vurarak öldürdü.

Bahar Kanyılmaz, kaldırıldığı hastanede can verdi. Tarık Kanyılmaz ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Olay, saat 16.00 sıralarında ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi'nde gerçekleşti. Tarık Kanyılmaz, ayrılmak isteyen eşi Bahar Kanyılmaz'ın oturduğu evin önüne gelerek konuşmak için binanın önüne gelmesini istedi. Konuşmak için daha tenha bir binanın yan tarafına geçen çift bir süre sonra tartışmaya başladı. Genç kadının boşanmak istediğini söylemesinin ardından Tarık Kanyılmaz, bir anda belindeki tabancısını çıkararak genç kadına kurşun yağdırdı. 5 kez ateşlenen tabancadan çıkan kurşunlar genç kadını başından yaraladı. Silah seslerini duyarak aşağıya koşan Bahar Kanyılmaz'ın kız kardeşi hemen ambulans çağırdı.

ere1.jpg

Kıza zamanda olay yerine ulaşan sağlık ekipleri genç kadını hastaneye kaldırdı. Durumunun ağır olduğu belirtilen Bahar Kanyılmaz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Eşini öldüren Tarık Kanyılmaz'ın yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı. Bahar Kanyılmaz’ın yakınları ise Tarık Kanyılmaz'ın kaçarken orada bıraktığı aracına zarar verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.