Flaş flaş... Vanspor Bursaspor maçında sahadan çekildi

Flaş flaş... Vanspor Bursaspor maçında sahadan çekildi
Bursaspor ile Vanspor FK arasındaki maç beklenmedik bir şekilde sona erdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 38. hafta heyecanı, Bursaspor ile Vanspor FK arasındaki maçta beklenmedik bir şekilde sona erdi. Şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkan Vanspor FK, Esenler Erokspor'un ligde kalma mücadelesinde rakibi Serik Belediyespor'un U19 takımıyla oynama kararıyla bağlantılı olarak 22. dakikada sahadan çekildi.

ADİL OLMADIĞI İÇİN SAHADAN ÇEKİLDİLER

Esenler Erokspor, ligde kalma mücadelesinde son hafta Serik Belediyespor ile karşılaşacaktı. Serik Belediyespor, bu maçta U19 takımını sahaya sürmeyi tercih etti. Vanspor FK ve birçok futbolsever, bu durumun adil olmadığını ve ligin sportif açıdan zedelendiğini belirtti.

BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Vanspor FK, Esenler Erokspor'un U19 takımıyla oynanan maçın adil olmadığını ve şampiyonluk şanslarının zora girdiğini gerekçe göstererek sahayı terk etti. Bu hamle, TFF 2. Lig'de büyük yankı uyandırdı ve futbol camiasında tartışmalara yol açtı.

Vanspor FK'nın sahadan çekilmesiyle birlikte hakem tarafından maç 22. dakikada 0-0 olarak tescil edildi. Bu skorla Esenler Erokspor 3 puan alırken, Vanspor FK ise 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.