21 Şubat burç yorumları 'Onlar bu hafta sonu parayı bulacak'

21 Şubat burç yorumları 'Onlar bu hafta sonu parayı bulacak'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 21 Şubat 2024 Çarşamba gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu Çarşamba ve Cuma arasında iyi anlamda her şey olabilir. Muhtemelen son birkaç günde bazı anlaşmazlıklar, bazı rahatsızlıklar yaşandı, belki yanlış anlaşıldınız, bir arkadaşınızla tartışmak zorunda kaldınız veya kendinizi utanç verici bir durumda buldunuz. Ancak haftanın bu orta kısmı çok ilginç bir şekilde gelişiyor ve bu gerilimlerden kurtulmanıza yardımcı oluyor.

BOĞA

Sevdiğiniz insanlarla dengeli bir tutuma sahip olmak çok önemlidir çünkü aksi takdirde bu günlerde çok fazla tartışma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Muhtemelen akşam saatlerinde küçük bir çatışma ortaya çıkabilir; Bunun geçici bir dönem olduğu açık, ancak tartışmanın tonu yükseldiğinde patlama riski de doğuyor.

İKİZLER

Mart ayı toplantılarının şubat ayının sonundan itibaren bir şekilde takip edilmesi gerekiyor. Öte yandan duygusal düzeyde de olsa onaya ihtiyaç duyduğunuz bir dönem bu. Çünkü iş yerinde çeşitli sorunlar yaşanmıştır; şirketi olanlar son aylarda kendi istekleriyle olmasa da zarara uğramış olabilirler. Veya her şeyi yaparken çok fazla çaba harcanıyor. Artık alışılagelmiş şeyleri yapmamayı düşünmenin kolay olacağı ve aşkta gerçek bir hikayeye, güvenebileceğiniz birine ihtiyaç duyduğunuz bir dönemdir.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Görünüşe göre kendinizi eski kalıplardan kurtarmak ve aynı zamanda sevgiyi daha sakin ve huzurlu bir şekilde deneyimlemek için büyük bir arzunuz var. Sonunda kendinizi öne çıkarmanın zamanı geldi: Merkür'ün geçişinin artık karşıt konumda olmadığını, iyi fikirleri, mutlu sezgileri temsil ettiğini, yalnızca kişinin geleceğini daha iyi geliştirmek için değil, aynı zamanda şimdiki zaman hakkında düşünmek için de yararlı olduğunu hatırlıyorum.

ASLAN

Bu haftanın orta kısmı dövüşçülere ayrılmış durumda. Geçen yıldan bu yana projeleri tehlikede olanlar için geliştirilecek profesyonel durumlar var. Çok özel bir burç, her şeyi yeniden devreye sokmak, hatta görevini yapmayan insanlara kızmak istemeniz muhtemeldir; akla gelen her şey olumludur ve belli bir sezgi sizi çok ileri götürebilir. Bu günlerde bir kişiyle tartışıyorsanız, bu, bir süredir belirli bir kopukluğu zaten fark ettiğiniz anlamına gelir.

BAŞAK

İlişkiler ve toplantılar için önemli bir dönemdir, ancak bazı aşk patlamalarını haftanın son kısmına ertelemek daha iyi olacaktır. Burada belki de sırf ayrılık yaşadıkları için aşkın var olmadığını düşünen ama artık her şeyin yeniden doğabileceğini düşünen burcun tüm bekarlarıyla dalga geçmeliyim. Bir ilişkiyi resmileştirmek isteyen çiftlerin vermesi gereken çeşitli kararlar olacaktır.

burclarrf.jpg

TERAZİ

Bazı zıt gezegenlerin olması, kaybedilen zamanı telafi etmeniz gerektiğine işaret edebilir: Bu özellikle iş sektörü için de geçerlidir, gerilim dolu bir dönemde kafa karışıklığı yaşamak normaldir. Bazı aşırı durumlarda Şubat ayı ayrılıkları ya da en azından belli bir kafa karışıklığını ve düşünmek için bir duraklamayı beraberinde getirmiş olabilir. Hile yapmanın işe yaramadığını hatırlatmam gerekiyor.

AKREP

Bir şeyi iki kez yapmak zorunda kaldığınızda çok sinirlenirsiniz. Sadece bir örnek vermek gerekirse, yeni bir ürün satın alıp daha sonra çalışmadığı için değiştirilmesini bile sağlayabilirsiniz. Kısaca her şeyin yolunda gitmediği bir an diyebiliriz. Ancak genel olarak biraz güvenlik arıyorsunuz. Bu günler yorucu, bu nedenle ilişkilerde gerilimi artırmamaya çalışın, özellikle de bazı yanlış anlamalar veya yanlış anlamalar varsa. Şubat sizi doldurulması gereken küçük bir iç çalkantı anıyla karşılıyor.

YAY

Harika bir burcumuz olduğunda, bu özel çağrıların veya kaçırılmayacak fırsatların mutlaka geleceği anlamına gelmez, ancak kendimiz hakkında iyi hissetmemiz daha olasıdır ve bu küçük bir şey değildir: sizin için iyi bir iç dünya bulabilmek. denge ve oyuna geri dönme arzusu en iyisidir.

OĞLAK

Sabahları hâlâ biraz yorgunluk oluyor, sonra iyileşiyorsunuz; Şubat ayının sonunda Güneş ve Merkür'ün olumlu olmasıyla birlikte yaz boyunca çok önemli bir şekilde geliştirilecek yeni çalışma yolları ve fikirler de başlayabilir.

burccc.jpg

KOVA

Harekete geçmeye hazır olmak istiyorsunuz, ancak bu günlerde her kararın hedefe yönelik olması gerekiyor, aksi takdirde zaman kaybetme, kötü hissetme ve pek bir şey başaramama riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Başkalarıyla ilişkilerde bile özel bir an olarak kalıyor çünkü bir işe, yeni bir yaşam koşuluna evet demiş olabilirsiniz ve belki de içinizde çok erken konuştuğunuzu düşünüyorsunuz, gelecek projeleri küçük kaygılar getiriyor.

BALIK

Aşkta daha büyük bir anlayışa ihtiyaç duyarsınız ama aynı zamanda büyük bir tutkuyu deneyimlemeye geri dönmeniz gerekir. Bir ayrılık, bir yanlış anlaşılma olsaydı her şeyin eskisi gibi olmasını istersiniz. Ama bazı küçük suçlamaları kendiniz yapmalısınız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.