20 bin lirası olan Ankara’dan arsa alıyor 'Milli Emlak satışına 2 gün kaldı'

20 bin lirası olan Ankara’dan arsa alıyor 'Milli Emlak satışına 2 gün kaldı'
Bir mülk sahibi olmak isteyenler ancak maddi olarak zorlananlar için yepyeni bir fırsat doğdu. 20 bin liraya arsa sahibi olmak isteyenlerin gözleri Milli Emlak’a çevrildi.

Bir ev almak, daire sahibi olmak günümüzde gittikçe zorlaştı. Bu yüzden vatandaşlar yatırım amaçlı arsa almayı daha mantıklı bir seçenek olarak görmeye başladı.

Ayrıca Türkiye’nin deprem ülkesi olması, bir daire satın almak yerine arsa sahibi olmayı gündeme getirdi.

arsa2.jpg

Yeni yeni yükselen bu güncel durum, Ankara’da arsa satışlarının ucuzlamasına ön ayak oldu ve arsa satışları artmaya başladı. Uygun fiyatlı arsa denince akla gelen Milli Emlak, Ankara’da yeni arsa satışlarını duyurdu. Konunun netlik kazanmasıyla birlikte birçok kişi, Milli Emlak tarafından satışa sunulacak arsaların detaylarını merak etmeye başladı.

PİYASANIN FAZLASIYLA ALTINDA

Milli Emlak tarafından sunulan arsa satış ilanı, piyasa koşullarının altında olması nedeniyle çoğu kişinin dikkatini çekti. Ankara’nın Polatlı ilçesinde satışa sunulacak arsa ilanındaki detay, yatırımcılar tarafından arsa hayallerinin kurulmasına neden oldu.

arsa1.jpeg

Milli Emlak tarafından satılacak olan arsanın ihale bedelinin 20 bin TL olacağı duyuruldu. Yatırımcılar, Ankara’nın Polatlı ilçesinden arsa sahibi olmak için ihaleyi dört gözle bekliyor.

AÇIK ARTIRMAYA GERİ SAYIM BAŞLADI

Milli Emlak Ankara arsa satışı, ihale usulüyle yapılacak. Açık artırmayla sahibini bulacak arsanın bedeli 20 bin TL olarak ortaya konacak ve en yüksek fiyatı veren arsanın sahibi olarak yatırımını arsa üzerinden gerçekleştirebilecek.

Açık artırma yönteminin gerçekleştirileceği tarih 4 Ocak 2024, saat 10.20 olacak. Açık artırma, Milli Emlak tarafından Ankara’da yapılacak.

arsa3.jpg

Milli Emlak’ın sattığı arsaların 5 yıl süreyle emlak vergisi ve KDV muafiyeti olması sebebiyle pek çok yatırımcının ilgisini çekiyor.

Milli Emlak'ın arsa satışları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen kişiler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü internet sitesi ya da milliemlak.gov.tr üzerinden aradığı tüm bilgileri bulabiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.