12 Şubat burç yorumları 'Pazartesi günü nasıl geçecek'

12 Şubat burç yorumları 'Pazartesi günü nasıl geçecek'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 12 Şubat 2024 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Ayın ikinci yarısına neredeyse ulaştık; bu, büyük değer taşıyan duygusal bir iyileşmeye işaret eden önemli bir dönüm noktasıdır. Son zamanlarda birçoğunuz fiziksel açıdan hastasınız ve bu nedenle şimdi en büyük arzunuz karmaşık anları ve küçük korkuları geride bırakmaktır. İyileşmek kolay değil ama sizin açınızdan iyi niyet var. Bu yüzden geleceği aktif olarak düşünmeye başlamalıyız, uyumlu bir ortağa ihtiyacımız var: Etrafınızda sizi seven insanların olması gerekiyor, bu çok önemli.

BOĞA

Ayın ilk kısmı oldukça sabırlı olduğunuzu gördü, şimdi işler değişiyor. Artık olayların üzerinize kaymasına izin vermiyorsunuz; uzun süreli ilişkilerde, ikisinden birinin kişisel veya ailevi sorunları olması muhtemeldir ve bu nedenle, artık sevgi eksikliği yerine, yavaş yavaş ortadan kaldırılması gereken büyük bir kafa karışıklığı vardır. Önemli aşklar adım atmaz ama bir kriz yaşanmışsa ne yapacağımızı anlamamız gerekir. Şu anda yaşadığınız her durum pozitiflikle yürütülmeli, oyunun kurallarını belirleyenin her zaman siz olduğunuzu unutmayın.

İKİZLER

Her ne kadar büyük bir iyileşme süreci yaşıyor olsanız da bu dönemde bir şeylerin ters gittiğini hissediyorsunuz. Bu gökyüzünde aşılamaz blokajlar değil, bir tür içsel tatminsizlik görüyoruz. Eğer can sıkıntısı işi veya aşkı etkiliyorsa, tabii ki her şeyi sakinleştirmeniz ve her şeyden önce yeni fikirler bulmanız gerekecek.

11-subat-burc.jpg

YENGEÇ

Eğer sizin için önemli olan bir kişiyle konuşmanız ya da sadece duygularınızı netleştirmeniz gerekiyorsa bu ayın ikinci yarısına odaklanabilirsiniz. Şu anda iyi bir duygusal dengeyi yeniden kurmak çok faydalı olacaktır: Şubat ayının başında hasta olanlar sabır olmasa da en azından güvenlerini kaybetmişlerdir. Yeni karşılaşmaları hafife almayın, en karmaşık aşamayı neredeyse tamamen geride bıraktık. Umut dolu ve neşeli günler sizi bekliyor.

ASLAN

Bu saatlerde dünyaya meydan okumak için büyük bir arzunuz var ve bu normal çünkü sizinki rekabetçi bir işaret. Bazı küçük zaferlerin olduğu söylenmelidir. Özellikle büyük bir sonuç elde edip artık bunu sabit tutmak zorunda kalanlar ve yaptıkları işte buna karşı çıkanlar var. Aslında haziran ayından sonra ne yapacağınızı düşündüğünüz için bu iki an da stres ve performans kaygısını beraberinde getiriyor. Kendinizi aşırı endişelerden kurtarmaya çalışın: Aşkta şüpheleriniz varsa bunların derhal ele alınması gerekir, aksi takdirde ay sonu kesin bir giriş veya çıkış getirebilir.

BAŞAK

Yorgunluk var ama sonuçlar eksik değil. Düzeltilmesi gereken o kadar çok şey var ki, belirlenmesi gereken o kadar çok şey var ki, bir an bile mola yok. Geçtiğimiz günlerde de açıkladığım gibi sorunlar bir anda ortaya çıktı, öngörmediğiniz ancak mantık ve cesaretin eksik olduğu durumları yönetmek zorunda kaldınız. Ayrıca bunun duygular açısından da önemli bir an olduğunu söylemeliyim. Yalnız kalpler biraz güvensizliği bir kenara bırakırlarsa özel tanıdıklar edinebilirler.

burclar.jpg

TERAZİ

Yüreğiniz yalnızsa, referansınız yoksa bu aralar kendinizi aşka atmalısınız. Venüs yeniden elverişli hale gelmek üzere: Zaten harika bir duyguya sahip olanların yaza kadar büyük bir dönüm noktasına ulaşacağını gerçekten umuyorum. Hatta iyileşmeyi bile düşünebilirsiniz; Ocak ayının sonundan bu yana hasta olanlar ya da düşünmek için kendilerine ara verenler de var. Karşılaştırma yapmak için doğru zaman geldi, 16'sından itibaren daha da iyi. Gerçekten daha fazla şansa ihtiyaç duyan bir burç için büyük bir iyileşme dönemi olacak.

AKREP

Çalışıyorsun, yapacak çok işin olmasından dolayı yorgunluk oluştu; ama önemli olan istediğin her şeyi yapabilmektir. İş açısından bakıldığında bir şeyler değişiyor, para almanız, yasal bir sorunun engelini kaldırmanız gerekiyorsa iyi, kısacası bir şeyler hareket ediyor. Ancak duygular açısından bakıldığında belli bir heyecandan bahsetmem gerekiyor ve burada sebebini anlamamız gerekiyor: Ya kazanan bir karşılaştırma yok ya da eğer bir çiftseniz partneriniz ertelemeye ya da reddetmeye devam ediyor zamanın önerdiği bir fikir.

YAY

Bu günlerde seni sonsuza dek seveceğimi söylerken dikkatli olmalısın çünkü öyle tuhaf, kararsız bir dönem ki, bu tür bağlayıcı ifadeler bir bumeranga dönüşebilir. Bugün söylediğiniz, yarın söyleyeceğiniz ve düşüneceğiniz şey değildir. Bu nedenle aşkta biraz daha sabra, ilişkilerde, özellikle de yeni ilişkilerde basirete ihtiyacımız var.

ekran-alintisi.jpg

OĞLAK

Siz geri durmayan bir insansınız ve tam da bu nedenle çoğu zaman birçok savaşı kazanmayı başarıyorsunuz, bir kez daha söylemeliyim ki fikirleriniz geçerli, etrafta çok fazla hareket var; Serbest çalışanlar her şeyi halletmek için yeterli zamanları olmadığından şikayet edebilirler. Bir adım geriye gidelim, Ekim ayı ilişkiler açısından oldukça zorlu bir aydı ama o anda durmaya karar verenler, ne kadar yeni aşklar tercih edilirse edilsin artık yeniden düşünebilir.

KOVA

Kendinizi ağır bir geçmişten kurtarmak, hatta belki de hayatınızı net bir şekilde değiştirmek için büyük bir arzunuz var. Doğanız gereği muhalif olduğunuzu biliyoruz, dolayısıyla kitlelerin gittiği yere gitmek istemezsiniz. Böylesine kafa karıştırıcı bir dönemde bile geçmişten farklı yaşamanın alternatif yollarını arıyorsunuz. Bu an iyi bir güç sunuyor: Yalnızca ekonomik açıdan bakıldığında yanlış adımlar atmamaya dikkat etmeliyiz.

BALIK

Biraz iç denge bulmak daha kolay olacak: özellikle yılın başında bazı sorunların daha olduğunu fark etmiş olmalısınız, zor bir yılbaşı gecesi yaşayanlar var, tam da o dönemde ancak şimdilerde ortaya çıkan komplikasyonlar ortaya çıktı üstesinden gelmeye kararlıydı. Aşkta güzel bir canlılık eksik değildir ve birkaç hafta içinde Venüs'ün burcunuza girişini de kutlayacağız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.