1 şişe su 9 bin 500 TL’ye satılıyor'Zenginlerin suyu bile lüks'

1 şişe su 9 bin 500 TL’ye satılıyor'Zenginlerin suyu bile lüks'
Sosyal medyada birçok farklı kategorideki içerikler viral hale gelebiliyor. Farklı workshoplar gündem olamaya devam ediyor.

Sosyal medya ile birlikte dünyanın dört bir yanında insanların erişebildiği farklı platformlarda içerik üretimi ve üreticileri yaygınlaşmaya başladı. Su tadımcılığı da son dönemlerin konusulan meslekleri arasında yer alıyor. Yemek tadımları yapan gurmelere aşinayız ancak su tadımcılığı ilk kez duyan insanlar için kulağa garip gelebiliyor. Su tadımcılığını birebir benzerliği olmasa da şarap tadımcılığı ile özdeştirebilirsiniz.

HER SUYUN FARKLI BİR TADI VAR

Damağınız algılamıyor olabilir ancak tüketilen her su aynı değil. Suyun PH değeri, barındırdığı mineraller tadında ufak değişikliklere yol açıyor. Son dönemlerde zenginler arasında popüler hale gelen tadımcılık eğitimleri de suyun tadını nasıl analiz edeceğinize dair bilgileri içeriyor.

1 ŞİŞE SU 9 BİN 500 TL’YE SATILIYOR

Bir su uzmanı ve tadım danışmanı, kendini geliştirmek isteyenlere eğitim veriyor, çeşitli suyu tattırıyor. Dünyanın farklı bölgelerinden getirilmiş su koleksiyonuna sahip. Bunlar musluk suyundan şişesi 318 dolar yani 9 bin 500 TL'ye kadar uzanan geniş bir yelpazede yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.