Zonguldak'ta silahlı kavga

Zonguldak'ta silahlı kavga
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda 1 kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan 5 kişi yakalanarak emniyette sorgularının devam ettiği bilgisi verildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, ilçenin pazar yerinde meydana geldi. Gece saat 01.20 civarında M.A.Y., A.B., O.B.D., T.K., M.A., İ.Ö. ve E.T. ‘nin aralarında sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın bir anda büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, E.T. üzerinde taşıdığı silahı çıkartarak İ.Ö.‘nin ayaklarına doğru ateş etti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis istendi. Sağlık ekipleri yerde yatan İ.Ö.’ye ilk müdahalede bulunarak ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan İ.Ö.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay yerinden araçla kaçan 5 kişi ve E.T. polisin uğraşları sonucunda yakalandı. Araçta ve şahısların üzerlerinde yapılan aramada ise uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyette sorgularının devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.