Zonguldak'ta can pazarı Sel ve kuvvetli fırtına hayatı kabusa çevirdi

Zonguldak'ta can pazarı Sel  ve kuvvetli  fırtına hayatı kabusa çevirdi
Zonguldak'ta selin ortasında araçta mahsur kalan 4 kişi ve 2 köpek kurtarıldı. Uçan bir çatı araçları ezdi, hastane ve birçok binayı ise su bastı. Kuvvetli fırtına ve sağanak kenti kabusa çevirdi.

Zonguldak'ta etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor

zonguldak1.jpg

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kızılca beldesinde şiddetli yağışlar su baskınlarına yol açarken, araçlarında mahsur kalan 4 kişi ve 2 köpek jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

zonguldak2.jpg

Edinilen bilgiye göre, Kızılca beldesinde 2'si kadın 4 vatandaş, yanlarına aldıkları 2 köpekle birlikte araçlarıyla seyir halindeyken aniden yolda su seviyesinin artması ile araçlarında mahsur kaldı.

zonguldak3.jpg

Olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, vatandaşları köpekleri ile birlikte kurtararak, güvenli bir bölgeye tahliye etti.

ÇATILAR ARAÇLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Zonguldak’ın Kilimli İlçesinde sağanak yağış ve fırtına nedeniyle, çatılar araçlar üzerine devrilirken, binalardan sökülen taşlar yollara düştü.

zonguldak4.jpg

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi sağanak yağış ve fırtınadan nasibini aldı. Fırtına nedeniyle binalardan kopan çatılar araçların üzerine devrilirken binalardan kopan taşlar ise yollar döküldü.

zonguldak5.jpg

Yaşanan olumsuzluklarda can kaybı olmaması yüreklere su serpti. Öte yandan belediyeye bağlı ekipler ise belirli noktalarda temizleme çalışması yaptı.

HASTANEYİ SU BASTI

Zonguldak'ta etkili olan sağanak sonrası hastaneyi su bastı.
Aralıksız devam eden yağışın ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde nöroloji servisini su bastı. Görevliler ve hasta yakınları suyu tahliye etmek için çalışma yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.