Yola çıkmadan bu listeyi mutlaka kontrol edin 'Sürücüler aman dikkat'

Yola çıkmadan bu listeyi mutlaka kontrol edin 'Sürücüler aman dikkat'
Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücüleri yollarda devam eden bakım, onarım ve yapım çalışmalarına karşı trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda uyardı.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nce paylaşılan "Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni" ile sürücüler yol yapım, bakım ile onarım çalışmalarına ilişkin sürücüleri uyardı

Müdürlük tarafından paylaşın bültene göre çalışmaların devam ettiği güzergahlar şu şekilde:

Adapazarı-Mekece yolunun 44-48. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle, ulaşım şu anda tek yönlü gidiş-geliş şeklinde sağlanmaktadır.

Çanakkale-İzmir yolunun 47-49. kilometrelerinde kavşak yapım çalışmaları sebebiyle, ulaşım servis yolundan gerçekleştirilmektedir.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla her iki istikamette şerit daraltması ve aktarması yapılarak, ulaşıma ikişer şeritten kontrollü izin verilmektedir.

Taşucu-Silifke-Erdemli yolunun 17-18. kilometrelerindeki Yeşilovacık T-1 Tüneli girişinde patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım kontrollü olarak devam etmektedir.

Pınarbaşı-Gürün yolunun 12-18 ve 25-30. kilometrelerindeki yapım çalışması sebebiyle, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sürdürülmektedir.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerinde yapım çalışmaları ve Boyabat-Saraydüzü-Kargı yolunun 28. kilometresindeki heyelan nedeniyle, ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 61. kilometresindeki deniz tahribatı sebebiyle, bölünmüş yolun Tirebolu-Espiye istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştirilmektedir.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya yönündeki sağ tüpünde bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla, ulaşım servis yolundan devam etmektedir.

Hakkari-Yüksekova yolunun 0-3. kilometrelerindeki heyelan çalışmaları dolayısıyla, ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü izin verilmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.