Yola çıkmadan bu listeyi kontrol edin 'Sürücüler dikkat'

Yola çıkmadan bu listeyi kontrol edin 'Sürücüler dikkat'
Karayolları Genel Müdürlüğü sürücüleri yol bakım çalışmaları nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından günlük olarak yayınlanan "Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni" ile sürücüler yaşanabilecek olumsuzlara karşı uyarıldı.

Müdürlük tarafından yayınlanan bültene göre yol yapım, onarım veya bakım çalışmalarının devam ettiği güzergahlar şu şekilde;

TEM Otoyolu'nda, Kandıra-Doğu İzmit kavşakları Alikahya mevkisindeki alt geçit çalışmaları sebebiyle, güney taşıma yolunda ulaşım (İstanbul-Ankara istikameti) servis yolundan sağlanmaktadır.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle, her iki istikamette şerit daraltması yapılarak ulaşım kontrollü bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Gaziantep-Birecik Otoyolu'nun Gaziantep Doğu-Nizip kavşakları 10-11. kilometrelerinde serbest geçiş sistemi gişesi yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak devam etmektedir.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 1-4. kilometrelerinde Aydın Şehir Hastanesi bağlantı yolu çalışması sebebiyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin verilmektedir.

Osmancık-İskilip yolunun 47-48. kilometrelerinde üstyapı yenileme, Erzurum-Aşkale Ayrımı-İspir yolunun 27-29. ve Bingöl-Karlıova yolunun 25-28. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım kontrollü bir şekilde sürdürülmektedir.

Isparta-Antalya (Dereboğazı) yolunun 1-2. kilometrelerindeki oturma ve çatlaklar sebebiyle, ulaşım bölünmüş yolün bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Zonguldak-Bartın il sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 29-35. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım bölünmüş yolün bir bölümünden iki yönlü olarak devam etmektedir.

Van-Güzelsu yolunun 38-45. kilometrelerindeki sanat yapıları çalışmaları sebebiyle, ulaşım bölünmüş yolün bir bölümünden kontrollü bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.