Yola çıkacaklar bu güzergahlara mutlaka kontrol edin

Yola çıkacaklar bu güzergahlara mutlaka kontrol edin
Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yol durumu yayımlandı. Karayolunda bulunan çalışma ve trafiğe kapalı yerler paylaşıldı. Sürücülere dikkatli olunması hususunda uyarı yapıldı.

Metin Güreş / KAMU SON HABER

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenini paylaştı.

Son çalışmalara karayollarında son şöyle;

TEM Otoyolu'nun Babaeski-Havsa kavşakları Edirne istikametinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun sol ve orta şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşıma sağ şeritten devam ediyor.

Diyarbakır-Mardin yolunun 8-9. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla yolun sol kesimi trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşım sağ şeritten gidiş-geliş şeklinde sürdürülüyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Konya-Pozantı kavşakları 1-6. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışması sebebiyle Pozantı Kavşağı istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü bir şekilde sürdürülüyor.

Osmaniye-Gaziantep yolunun 15-48. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü akmaya devam ediyor.

Uşak-Denizli yolunun 17-19. kilometrelerinde Kırka Köprüsü'ndeki yapım çalışmaları dolayısıyla trafik akışı bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü akıyor.

Osmancık-Merzifon-Havza yolunun 57-61. kilometrelerindeki yapım çalışmalarından kaynaklı ulaşım bölünen yolun bir bölümünden iki yönlü akıyor.

Of-Çaykara yolu, 18-21. kilometrelerindeki yapım çalışması sebebiyle kısa sürelerle trafiğe kapatılıyor.

Elmalı-Finike yolunun 41-45. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma servis yolundan iki yönlü izin veriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 51-56. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Bozüyük-İnegöl istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım İnegöl-Bozüyük istikametinden iki yönlü olarak yapılıyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 4-10. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü sağlanmaya devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.