YÖK'ten sözleşmeli personel alım açıklaması

YÖK'ten sözleşmeli personel alım açıklaması
Yükseköğretim Kurulu başkanlığında istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımında atanmaya hak kazanıp evrakları teslim etmeyenlerin yerine atanacak yedek adayların listesi yayımlandı.

Serdar KULAKSIZ / KAMU SON HABER


Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi;

"15 Mart 2023 Tarihli Ve 32133 Sayılı Resmî Gazete’de Yayımlanan Sözleşmeli Personel Alımı Yedek Aday Duyurusu
​657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası ile 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" uyarınca Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alım ilanı sonucu 2 Mayıs 2023 tarihinde web sayfamızda (www.yok.gov.tr) yayımlanmıştır.

Yedek adaylardan atanmaya hak kazananların evraklarını en geç 14 Temmuz 2023 tarihi mesai bitimine kadar teslim etmelerine ilişkin duyuru ise 3 Temmuz 2023 tarihinde web sayfamızda (www.yok.gov.tr ) yayımlanmıştır.

Anılan tarihe kadar evraklarını teslim etmeyen adayların yerine atanmaya hak kazanan yedek adayların listesi aşağıda yer almaktadır. Aşağıdaki listede yer alan yedek adayların evraklarını en geç 3 Ağustos 2023 tarihi mesai bitimine kadar Kurulumuz Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. İstenen belgeleri süresinde teslim etmeyen adaylar hakkından vazgeçmiş sayılacak olup yerine yedek adaylar alınacaktır."

yok.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.