Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın’ın sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıktı

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın’ın sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıktı
Yılmaz Erdoğan ile bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Cansu Taşkın’ın kız kardeşi, ikilinin sarmaş dolaş görüntülerini paylaştı. İddialar yanıt buldu.

Geçtiğimiz günlerde magazin gündemini sarsan bir olay ortaya çıkmış, ortaya atılan iddia ile ilgili çok fazla söylenti meydana gelmişti. Manken Cansu Taşkın, bir röportajı sırasında Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını öne sürmüştü. Bunun üzerine Taşkın’ın aslında Erdoğan’ın büyük bir hayranı olduğu, sevgilisi olmadığı ve kısa süreliğine Taşkın’ı misafir ettiği söylenmişti.

Söylentiler üzerine 31 yaşındaki Taşkın cephesinden yeni bir hamle geldi. Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun, ikilinin çok samimi görüntülerini ve fotoğraflarını ortaya döktü.

AŞK İDDİALARI GÜNDEMİ ÇALKALAMIŞTI

Ünlü oyuncu 57 yaşındaki Yılmaz Erdoğan ile 31 yaşındaki manken Cansu Taşkın’ın aşk yaşadığı iddialarının üzerine Taşkın, verdiği röportaj esnasında “Evet haberler doğru” demiş, Erdoğan ile aşk yaşadıklarını doğrulamıştı.

Bunun üzerine Taşkın’ın Yılmaz Erdoğan hayranı olduğu söylenmişti.

KARDEŞİ ÇARŞAF ÇARŞAF FOTOĞRAFLARI DÖKTÜ

Konuşulan ‘hayranlık’ iddialarına sinirlenen Taşkın’ın ünlü oyuncuyla samimi görüntülerini kardeşi Elif Vurgun servis etti. Samimi fotoğraflarda Vurgun’un da yer aldığı görüldü. Hatta paylaşılan bir fotoğrafta kendisine yazılan “Cansu Hanım Yılmaz Bey’in hayranıymış” ifadelerinin üzerine Vurgun, “Bak ya, hayranlık tek taraflı değil sanki ya” cevabını vererek samimi bir poz paylaştı.

8cnldn38-eazzeup9bvqfq.webp

Öte yandan Vurgun’un paylaştığı bir videoda ise Erdoğan ile Taşkın’ın dudak dudağa ve sarmaş dolaş oldukları görüldü. O anları görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

SİNAN AKÇIL’DAN PAYLAŞIMLARA DESTEK MESAJI GELDİ

Elif Vurgun tarafından paylaşılan görüntülerle ilgili olarak Sinan Akçıl’dan destek mesajının gelmiş olması da olması dikkat çekti.

fh6rl3kjf0qznana8z7uia.webp

Vurgun, yaptığı paylaşımların ardından şu ifadeleri kullandı: “Hello Türkiye, şu anda sayfamda olduğunuz için selam vereyim dedim. Bunları özgür hür irademle atıyorum. Gizli saklı çekilen şeyler değil. Yılmaz abim bana kızmaz. Her şey çok yolunda siz de bi sakin olun. Ailem söz konusuysa basitleştirilmiş bir iftira atılıyorsa ve buna magazincilik deniyorsa ben gemileri yakarım.”

Bunun üzerine Vurgun, başka bir görsel daha paylaştı. Paylaşılan görselde bu kez Sinan Akçıl’ın kendisine attığı destek mesajını paylaşan Vurgun, “Sinom her zaman yanımdadır” ifadelerini kullandı. Sinan Akçıldan gelen mesajda ise “Aferin kız sana” yazdığı dikkat çekti.

instagram-elifvurgun1-stories-3343000849506842027.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.