Yıldız Teknik Üniversitesi 30 personel alacak

Yıldız Teknik Üniversitesi 30 personel alacak
Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli bölümlerde çalışacak öğretim üyesi ve öğretim görevlisi olmak üzere toplam 30 personel alacağını duyurdu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği ve Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri uyarınca daimi statüde öğretim üyesi alınacak. Ayrıca Rektörlük, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili hükümleri uyarınca Yabancı Diller Yüksekokulu’nda çalışacak öğretim görevlisi alacağını da duyurdu. Adaylar aydek.yildiz.edu.tr adresinden 16 Haziran 2023 tarihine kadar başvurularını yapabilecek.

30 PERSONEL ALACAK

Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi, İnşaat Fakültesi, Kimya Metalurji Fakültesi ve Makine Fakültesi’nde çeşitli bölümlerde çalışacak toplam 27 öğretim üyesi alınacak. Ayrıca, Yabancı Diller Yüksekokulu’nda çalışacak 3 öğretim görevlisini kadrosuna dahil edecek.

1-001.jpg

2.jpg

3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.