Yılbaşı büyük ikramiyesi belli oldu 'Rakamı duyanlar bayilere koştu'

Yılbaşı büyük ikramiyesi belli oldu 'Rakamı duyanlar bayilere koştu'
Milli Piyango 2024 yılbaşı özel çekilişi için büyük ikramiye belli oldu. Peki, Milli Piyango büyük ikramiye ne kadar?

Yeni bir yıl gelirken umutların yeşermesi ve dilenen dileklerin maddi olanlarının gerçekleştirilebilmesi için her yılbaşında yapılan Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi bu yıl da heyecanla bekleniyor.

Pek çok kişinin umut bağladığı 2024 yılbaşı özel çekilişi için büyük ikramiyenin ne kadar olacağı merak edilmeye başlandı. Şanslı numaraların kime çıkacağının bilinmediği, Türkiye’nin her köşesine çıkabilme ihtimali bulunan büyük ikramiye ile ilgili detaylar geldi.

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR? 2024 YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ NE KAZANDIRACAK?

Her yıl bilet alanlar, şansına güvenenler, “bu yıl şans benim” diyenler biletlerin fiyatlarını sormalarının yanı sıra büyük ikramiyeyi de merak ediyorlar. Kaç kişiye çıkacağı bilinmeyen büyük ikramiye için yapılacak özel çekilişe gün sayılıyor. Peki, Milli Piyango büyük ikramiye ne kadar? Kazanan ne kadar para alacak?

yilbasiiiiiii.jpg

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekiliş, birçok kişinin şansını denediği bir etkinlik olarak gelenekselleşmiş durumda. Maddi zorluklar içindeki kişilerin bilet alarak bel bağladığı çekilişten ne kazanılacağını öğrenmek isteyen kişiler internette arama yapmaya başladı.

Milli Piyango yılbaşı özel 2024 çekilişi için bu yıl verilecek büyük ikramiye 400 milyon lira olarak belirlendi. Dağıtılması planlanan toplam ikramiye tutarınınsa 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacağı bildirildi.

Yılbaşı çekilişi büyük ikramiyesi ne kadar diye sorup 400 milyon lirayı duyanlar, hemen bilet almak için sıraya giriyor. Peki, Milli Piyango bilet fiyatları ne kadar? Çeyrek, yarım ve tam biletlerin fiyatları da belli oldu.

MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Büyük ikramiye kazanmak ve bilet almak isteyenlerin en çok sorduğu sorulardan biri Milli Piyango bileti fiyatları oluyor. Fiyatını bilmek, Milli Piyango bileti almak isteyenlerin kaçar bilet alacaklarını bile belirliyor.

Satışa sunulan Milli Piyango bileti fiyatları şu şekilde:

Çeyrek bilet: 100 TL

Yarım bilet: 200 TL

Tam bilet: 400 TL

Milli Piyango bilet fiyatları bu yıl böyle belirlendi.

untitled-1-bf78ruk2pr.jpg

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ NEREDEN ALINIR?

Yılbaşı çekilişi öncesi Milli Piyango bileti almak isteyenler online olarak bilet alabilecekleri gibi Milli Piyango bileti satışı yapan bayilerin gişelerinden de temin edebiliyorlar.

Milli Piyango online web sitesi üzerinden, Milli Piyango mobil uygulaması üzerinden veya Milli Piyango bayilerinden 9 Kasım 2023 itibariyle satın alınabilen büyük ikramiye yılbaşı biletleri şimdiden birçok kişi tarafından alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.