Yeni mezun gençleri yakından ilgilendiriyor! 2 yıl boyunca ücretsiz...

Yeni mezun gençleri yakından ilgilendiriyor! 2 yıl boyunca ücretsiz...
İş bulma konusunda büyük zorluk çeken yeni mezun gençlere GSS ‘den yararlanmaları adına yapılan yeni değişikliklerde 2 yıl boyunca prim muafiyet ödemeleri getirildi.

Yeni mezun gençleri yakından ilgilendiriyor! 2 yıl boyunca ücretsiz...

2020 ila 2021 bahar dönemi önümüzdeki ay içerisinde pek çok üniversite eğitim öğretim son bulacak ve gençler diplomalarını alarak iş aramak için arayışlara girecekler. Fakat korona virüs süreçlerinden dolayı istihdam konusunda ciddi anlamda zorlukların çekiliyor olması insanların iş bulmak konusunda zorluk çekmelerine neden oldu. Fakat öğrenciler iş bulamadıkları için de GSS kapsamında sorun yaşıyorlar. Artık kimse bu süreçlerde sorunlu zamanlardan geçmesin diye de iki yıl boyunca devam edecek sağlık hizmetlerinden ücretsiz bir şekilde yararlanabilecekler.

Açıklama geldi

Hükümet kanadından gelen açıklama ile beraber 10 Şubat 2016 yılında meydana gelen değişiklik ile beraber genel sağlık sigortasından yararlanma açısından 2 yıl boyunca ek bir muafiyet getirildi. Bu sayede üniversite mezunları yeni bir iş bulana kadar sağlık sigortalarından çok rahat bir şekilde yararlanabilecekler

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.