Yatırımcısının yüzünü güldüren teknoloji devinden sevindiren haber geldi! BİST bu haberle çalkalanıyor’

Yatırımcısının yüzünü güldüren teknoloji devinden sevindiren haber geldi! BİST bu haberle çalkalanıyor’
Borsada halka arz olan ve kısa sürede yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başaran teknoloji devinden flaş SPK onay açıklaması geldi.

Kısa süre önce halka arz olan ve hızlı yükselişi ile yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başaran Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş’den Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onay açıklaması geldi.

Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş. (PATEK) 5 Nisan 2024 Cuma günü, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, ‘Pay Devir’ SPK Onayı hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş. (PATEK) tarafından KAP'a yapılan açıklamada; “Şirket ortaklarından Sn. Fatih Erdoğan, Sn. Abdulkerim Fırat ve Sn. Mehmet Erdoğan’ın her biri ayrı ayrı olmak üzere; Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş.de bulunan 8.000.000 adet imtiyazlı A grubu ile 14.780.000 adet B grubu payların Borsa İstanbul A.Ş. ” Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedür”ü çerçevesinde belirlenmiş fiyat olan 176 TL den sahibi oldukları holdinge devredilmesi adına SPK başvurularının olumlu karşılandığını ifade edildi.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.