Yaşlı adam iftar öncesi karısını öldürdü

Yaşlı adam iftar öncesi karısını öldürdü
İzmir’in Karabağlar ilçesinde iftar öncesi tartışan yaşlı çiftin kavgası cinayetle sonuçlandı. 66 yaşındaki adam, karısını mutfaktan aldığı bıçakla 4 yerinden yaralayarak öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde Karabağlar ilçesine bağlı Öğretmen Rasime Şeyhoğlu Sokak'ta bulunan bir evde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, 66 yaşındaki H.T. ile karısı İpek Tarhan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenerek kavgaya dönüşmesi sonucu H.T. mutfaktan aldığı bıçakla karısını defalarca bıçakladı ve evden kaçtı. Bağrışmaları duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede talihsiz kadının hayatını oracıkta yitirdiği belirlendi. Karısını bıçaklayarak öldüren cinayet şüphelisi H.T.’nin ise bir süre sona polis merkezine giderek olayı itiraf ettiği ve teslim olduğu öğrenildi.

BİR ANDA GÖZÜM DÖNDÜ

Cinayet şüphelisi koca H.T.’nin emniyette verdiği ifadesinde, eşinin psikolojik sorunlarının olduğunu, tartışma esnasında karısının kendisine saldırıp küfür ettiğini, bu sırada bir anda gözü dönerek karısını bıçaklamaya başladığını söylediği belirtildi.

DEPREMDEN SONRA İZMİR'E YERLEŞTİLER

Diğer yandan çiftin 6 Şubat'ta meydana gelen depremin sonrasında Malatya'dan İzmir'e yerleştikleri, iki çocukları olduğu çocuklarından birinin İstanbul'da üniversite okuduğu öğrenildi.
Cinayete kurban giden İpek Tarhan’ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.