Belediyeden çalışanlara yüzde 52 zam

Belediyeden çalışanlara yüzde 52 zam
Yahyalı Belediyesi İmar AŞ ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi arasında yapılan toplu iş sözleşmesi ile işçi maaşlarına yüzde 52 oranında zam yapıldığını duyurdu.

İHA’nın haberine göre, Yahyalı Belediyesi bahçesinde düzenlenen imza törenine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal ve sendika temsilcileri katıldı.

İmza töreninde belediye işçileri adına söz alan Sami Ekinci; “Kullarına teşekkür etmeyen, Allah’a şükür etmesini bilmezmiş'', derler. Göreve başladığı günden bugüne kadar her zaman ve her koşulda bizlerin destekçisi olan, bugün de çalışanlarını enflasyona ezdirmeyerek toplu iş sözleşmesinin altına imza atan, kıymetli Belediye Başkanımız Esat Öztürk’e tüm işçi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Törende konuşan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ise; “Dün ilk görüşmemizi yaptık, bugün ise imza töreni yapıyoruz. Bu da Esat Öztürk Başkanımızın işçiye, emeğe, alın terine verdiği değerin karşılığını bize gösteriyor. Yılbaşında yüzde 35’e yakın bir iyileştirme yapılmıştı. Bugün de ücretler ve sosyal haklarımızda ortalama yüzde 52 oranında bir iyileştirme yapıldı. Yılbaşından bu yana kadar yapılan iyileştirme yüzde 80 üzerinde bir rakama tekabül ediyor. Başkanımızdan Allah razı olsun. Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.