Xiaomi 15'in özellikleri sızdırıldı 'Tam bir başyapıt'

Xiaomi 15'in özellikleri sızdırıldı 'Tam bir başyapıt'
Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin satışa sunmaya hazırladığı modeli Xiaomi 15’in teknik özellikleri ve lansman tarihi sızdırıldı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin son model telefonu ‘Xiaomi 14’ ailesinin satışları tüm dünyada hızla devam ederken dev şirket, biryandan da serinin devam modelleri için çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Xiaomi 15 ile ilgili ilk sızıntı bilgiler kısa süre önce paylaşıldı. İşte Xiaomi 15 serisinin teknik özellikleri ve lansman tarihi…

Sektörde şirketlerin ürettiği veya üretmeye hazırladığı cihazların bilgilerini sızdırmakla nam salmış olan ‘Smart Pikachu’, Xiaomi 15’in teknik özelliklerini paylaştı. Buna göre, Xiaomi 15 serisi bu yıl içinde tanıtılacak, üstelik yeni amiral gemisi yongası olan Snapdragon 8 Gen 4 ile satışa sunulacak.

Xiaomi 15 neler sunacak? Xiaomi 15 özellikleri ve tanıtım tarihi

Bununla birlikte Xiaomi 15’in 120 Hz yenileme hızı sunan 6,36 inç OLED bir ekran ile satışa çıkarılacağı bilgisi sızdırıldı. Ayrıca bu ekranın 1.5K çözünürlükte olması bekleniyor.

Son olarak da, geçmiş raporlarda yer alan detayların ortak noktası seri üretim sürecine muhtemelen 2024 yılının Eylül ayında başlayacağı ve resmi tanıtımının ise Ekim ya da Kasım ayında yapılacağı öğrenildi.

XİAOMİ 15 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.