WhatsApp'tan yeni özellik geliyor

WhatsApp'tan yeni özellik geliyor
WhatsApp, tek seferlik görüntülenebilen fotoğraflar gibi sadece bir kez dinlenebilecek sesli mesaj özelliği üzerinde çalışıyor.

BİR KEZ GÖRÜNTÜLEME MODU

WhatsApp yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Tek seferlik fotoğraf gönderme özelliği getiren WhatsApp bu özellik sayesinde kullanıcılarının depolama alanlarında rahatlama sağlamış ve gizlilik korumasına etki etmişti. WhatsApp Kullanıcılar tarafından beğenilen özellikten yola çıkarak yeni bir proje üzerinde çalıştığını açıkladı.

whatsapp-nedir.jpg

TEK SEFERLİK SESLİ MESAJ

WhatsApp, tıpkı görüntülü mesajlarda olduğu gibi sesli mesajların da tek seferlik dinlenebilecek şekilde gönderilmesi üzerinde çalışıyor.

YENİ SİMGE MEVCUT OLACAK

Kilitli şekilde sesli not kaydederken sohbet çubuğunda yeni bir kez görüntüle simgesi mevcut olacak. Bu simgeye dokunduğunuzda, sesli not bir kez görüntüle modunda gönderilir, böylece alıcı bunu dışa aktaramaz, iletemez, kaydedemez veya raporlayamaz.

fd543c22a54baf1d88e595e3d1fe8bc9.jpg

YENİ GİZLİLİK KATMANI

Sesli notu bir kez görüntüle modu etkinken gönderdikten sonra dinleyemezsiniz ve alıcı da sesli notu kapattıktan sonra artık dinleyemez. Bu mod, yetkisiz erişim veya daha sonra dinleme olasılığını etkili bir şekilde en aza indirerek hassas ve gizli bilgiler için yeni bir gizlilik katmanı sağlar.

KADEMELİ OLARAK KULLANIMA SUNULACAK

Bir kez görüntüle modunu sesli notlara ayarlama özelliği, Google Play Store'dan Android için WhatsApp beta ve TestFlight uygulamasından iOS için WhatsApp beta'nın en son sürümlerini yükleyen bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor ve önümüzdeki günlerde daha fazla kullanıcıya sunulacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.