WhatsApp'tan bomba özellik ' Göz kapayıp açıncaya kadar hallolucak'

WhatsApp'tan bomba özellik ' Göz kapayıp açıncaya kadar hallolucak'
Milyonların kullandığı anlık mesaj uygulaması WhatsApp kullanıcılarına daha konforlu bir hizmet sunabilmek için her geçen günü özelliklerine bir yenisini eklemeye devam ediyor.

İki taraf arasında birbirine anlık olarak mesaj gönderilen Dünyaca ünlü anlık mesaj mesaj uygulamasında dosya paylaşımı göndermek dakikaları alabiliyordu, WhatsApp bu duruma el attı. Şuan üzerinde çalışılan yeni özellik, Airdrop benzeri bir işleve sahip olacağı ortaya çıktı.

hahahha.jpg

Gelecek olan yeni özellikle şu anda geliştirme sürecinde. Yakınlardaki kullanıcılarla yapılacak olan dosya kullanıcıları telefonlarını sallayarak aralarında dosya paylaşımı sağlayabilecekler.

Bununla beraber paylaşımların uçtan uca şifrelenme ile korunacağı da görülüyor.

Özelliğin ne zaman çıkış yapacağı henüz belli değilken aynı anda kaç dosyanın paylaşılabileceği gibi bilgiler henüz yok.

whatsapp-yakindaki-kisilerle-dosya-paylasimi2.jpg

Bilindiği üzere iOS’te Aidrop, Android’de ise Yakındakilerle Paylaş veya Quick Share gibi özelliklerle dosya paylaşılabiliyordu. Ancak Apple cihazlarla Android arasında dosya aktarımı yapmak bu kadar kolay değildi. WhatsApp’ın yeni özelliğiyle güçlü bir alternatif sunuyor. Bu da 2 milyardan fazla WhatsApp kullanıcısının kolayca çapraz platform paylaşımı yapabileceği anlamına geliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.