VGM burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor?

VGM burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor?
Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvuruları geçtiğimiz günlerde sona erdi. Başvuru sürecinin tamamlandı, peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilen “Ortaöğrenim Eğitim Yardımları" ile üniversite öğrencilerine burs imkanı sunan VGM geçtiğimiz günlerde başvuru sürecinin sona erdiğini duyurmuştu. Başvuru sürecinin başarıyla tamamlayan öğrenciler başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihe odaklandı.Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları vgm.gov.tr adresinden ilan edilecek.

yks-geri-sayim.png



SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan şu şekilde;

"16 Ekim 2023 tarihi itibariyle sona eren ortaöğrenim burs başvuruları için değerlendirme işlemlerinde sona gelinmiştir. Değerlendirme işlemleri tamamlandığında başvuru sonuçları www.vgm.gov.tr üzerinden açıklanarak, sorguya açılacaktır.

1 Kasım 2023 tarihi itibariyle sona eren yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından başlanacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.