Uzaylı Melezler Aramızda Dolaşıyor

Sizlere daha önce "Sessiz Kuşak, Bebek Patlaması Kuşağı (Baby Boomers), X Kuşağı ve  Y Kuşağı" arasındaki farkları anlatmıştım. Bu gün de 'Z Kuşağı' ve 'Uzaylı Melez Çocuklar'ı anlatacağım.

Bu gün üniversite çağlarındaki genç kardeşlerimizi oluşturan "Z Kuşağı". İş hayatına atılmaları, oy verecek yaşa gelmeleri nedeniyle haklarında pek çok araştırma yapılmaya başlandı. Haklarında yapılan yorumlar; ya çok mükemmel bir nesil oldukları ya da komple işe yaramaz oldukları yönünde, ortası yok. Teknolojinin içine doğan bu kuşağın, çok genç olmaları nedeniyle (bazıları hala çocuk) ön görülemeyen bir yapıda oldukları söylenebilir. Yaratıcı, tüketici ve geleneksellikten uzak bir kuşaktır. Y Kuşağı kadar olmasa da otoriteye karşı umursamaz ve hatta saldırgandır. Teknoloji hayatlarının temelidir. En bireyselleşmiş, en yalnız yaşam tarzını yaşayacakları ön görülmektedir. Teknolojinin içine doğmalarına rağmen dijital okuryazarlıkları düşüktür. Bunun nedeni sosyal medyada gördüklerini direkt olarak "doğru" kabul etmeleridir. Teknolojinin, hızın içine doğdukları için dikkat süreleri önceki nesillere göre bir hayli düşüktür. Diğer kuşaklara göre daha cesur, daha girişimci bir yapıları vardır. Çok kültürlü bir dünyada yetiştikleri için; ırk, din, mezhep gibi nedenlerden dolayı insanları ayrıştırmaları beklenmez.

*

Şimdi gelelim bir Oxford profesörünün iddasına: Oxford'daki Oriental Institute'de Kore asıllı bir eğitmen olan Young-hae Chi; uzaylıların, gezegeni iklim değişikliğinden yok etmekten kurtaracak melez bir tür yaratmak için insanlarla birleşerek yeni bir melez ırk oluşturduklarını öne sürdü. Prof. Young-hae Chi;  birkaç yıl önce bir derste öne sürdüğü iddiaları ile ilgili bir kitap da yazdı. Oxford Student gazetesinde çıkan habere göre, profesörün konuyu tartışma önerisi reddedildi.

Young-hae Chi; "Uzaylı Kaçırma ve Çevresel Kriz"  adıyla verdiği dersinde, dünyadaki uzaylıların varlığına ilişkin teorisini ana hatlarıyla açıkladı. Profesör, uzaylıların insanları kaçırması ve iklim değişikliği arasındaki bağlantıya inanıyor. Dr. Chi, 'sadece bilim insanları ve ilahiyatçıların değil, aynı zamanda insan türünün hayatta kalabilmesi konusunda büyük endişe duyuyor gibi görünen uzaylıların da var olduğunu" iddia etti.

"İklim değişikliğinin tersine çevrilmesi artık sadece dünyayı kurtarmakla kalmayacak" diyen Profesör, "Hibrit projenin, yaklaşmakta olan insan medeniyetinin sonuna bir çare olacağı varsayılabilir." yorumunu yapıyor. Korece yazdığı yeni kitabına göre, dört tür uzaylı olduğunu söyleyen Chi, bunları "küçük", "uzun ve koyu", "yılan gözleri olan" ve "pullu sürüngen benzeri" olarak guruplandırıyor.

Dr. Chi, görüşünü desteklemek için hala daha fazla kanıt aradığını söylerken, uzaylı-insan hibritlerinin yüksek zekalı olduklarını, bu nedenle geleceğin problem çözücüleri olabileceğini öne sürüyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları