Usta oyuncu Rasim Öztekin’in son filmi vizyona giriyor

Usta oyuncu Rasim Öztekin’in son filmi vizyona giriyor
Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin'in oynadığı son film Dijital Esaret’in vizyon tarihi belli oldu.

Ünlü oyuncunun filmi ölümünden 1 yıl sonra vizyona giriyor

2021 yılının Mart ayında geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in ölmeden önce yer aldığı Dijital Esaret filmi, vizyona girmeye hazırlanıyor. 

ÖLÜMÜNDEN 1 YIL SONRA VİZYONA GİRİYOR

2004 yılında kalp yetmezliği tanısının konulduğu Rasim Öztekin, 8 Mart 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alındıktan sonra hayatını kaybetmişti. Öztekin'in ölmeden önce, son olarak yer aldığı "Dijital Esaret" adlı film, ünlü oyuncunun ölümünden yaklaşık bir yıl sonra 18 Mart 2022 tarihinde vizyona girecek.

DİJİTAL ESARET FİLMİNİN KONUSU

Dijital Esaret, internetsiz nefes bile alamadıklarını söyleyen gençlerin, işledikleri suçlardan dolayı gönderildikleri sıra dışı bir cezaevinde yaşadıklarını anlatıyor.

DİJİTAL ESARET FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Rasim Öztekin’in başrolde yer aldığı filmin kadrosunda; Özgün Çoban, Kaan Sevi, Simay Barlas, Yeşim Alıç, Zümra Atalay, Ufuk Meriç, Özlem Mahmutoğlu, Ümit Ünker, Birce İrem İliçan, Eray Ertüren, Elif İşçi, Merve Sevin, Arda Adil Görgen, Doğa Konakoğlu, Burçin Serdar, Ecem Atalay, Onur Alp Demir, Ozan Bozbura, Baran Taylan Yolalan, Berrak Kuyucuoğlu gibi birbirinden yetenekli genç isimler yer alıyor.

Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Altın Portakal ödüllü Emre Kavuk oturuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.