Usta oyuncu Erkan Can'ın dolandırılma hikayesi film oldu ' Sosyal medyada olay yarattı'

Usta oyuncu Erkan Can'ın  dolandırılma  hikayesi film oldu ' Sosyal medyada olay yarattı'
Başarılı yapımda adından söz ettiren Erkan Can 2021 yılında biriken kart aidatı ve promosyonlarının hesabını aktarılacağı vadi ile kandırılmış ve dolandırılmıştı.

Usta oyuncu Erkan Can'ın dolandırılma hikayesi film oldu

Yaşanan olayın ardından dolandırıcı Erkan Can'a 99 bin Lira ödedi ve zararı karşıladı ancak mahkeme bir yıl 8 ay hapis 82.500 lira para cezasına hükmetti öte yandan Erkan Can'ın yaşadığı bu dolandırıcılık meşru gayrimeşru filmine de konu oldu.

276018.jpg

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

İstanbul Kartal'da ikamet etmekte olan oyuncuyu 2021 yılının Kasım ayında arayarak, banka personeli olduğunu belirten ardından da usta oyuncunun 9000 dolarını ele geçiren dolandırıcının yargılandığı davada mahkeme kararını verdi.

HESAP HAREKETLERİNDEN ANLADI

İstanbul Anadolu ağır ceza mahkemesi tarafından görülen davada sanık Ünal g'nin Erkan Can'ı banka genel müdürlüğünden arayarak kart aidat ve promosyonlarının biriktiğini ve bunları hesabına geçirebileceği vadi ile mobil bankacılıktan işlem yaptırarak dolandırdığını anlattı. Söz konusu olayda can'ın 9.000 dolarının bozdurulup Ünal g'nin hesabını aktarıldığını gördüğünde dolandırıldığını anladığını belirtti.

BAŞROLDE ERKAN CAN OYNAYACAK
Söz konusu film bir telefon dolandırıcılığını konu ediniyor. Hikayenin başrolünde ise Erkan can oynayacak. Film 1 Mart'ta vizyona girecek

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.