Ünlü sunucu canlı yayında gözyaşlarıyla açıkladı

Ünlü sunucu canlı yayında gözyaşlarıyla açıkladı
Ünlü sunucu Nick Cannon evlat acısı yaşadığını canlı yayında dile getirdi.

Ünlü sunucu canlı yayında gözyaşlarıyla açıkladı

Oğluyla birlikte Kaliforniya'da vakit geçirdiği son anları gözyaşları içinde anlatan ünlü sunucu, beş ay önce dünyaya gelen oğlunun beyin kanseri "Hidrosefali" denilen hastalıktan hayatını kaybettiğini açıkladı.

Başlangıçta beyin tümörü ihtimalini düşünmeyen ünlü çift, oğlunun iki aylıkken hastalıkla ilgili belirtiler göstermeye başladığını ve kafasının fazla büyüdüğünü fark ettiklerini söyledi.

130.png

Oğlunun vefat haberini canlı yayında duyuran Nick Cannon, aile terapistlerinin bu süreçte kendilerine destek olduğunu anlattı.

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Geziden birkaç saat sonra oğlunun son nefesini verdiğini söyleyen Nick Cannon, oğullarının sağlık durumunu vefat anına kadar sosyal medyadan gizli tuttuklarını belirti.

Ünlü sunucu, Zen'in annesi olan sevgilisi Alyssa Scott'ın bu korkunç trajedi sırasında dahi çok güçlü durduğunu ifade etti. Evlat acısıyla sarsılan Nick Cannon, eşi ve oğluyla ilgili yaptığı paylaşımda milyonlarca takipçisini duygulandırdı.

Cannon, paylaşımına şu notları düştü: "Zen'in annesi Alyssa, gördüğüm en güçlü kadın. Hiç tartışmadı, hiç sinirlemedi. En iyi anneydi ve en iyi anne olmaya devam edecek."

"EVLİLİĞE İNANMIYORUM" DEMİŞTİ

Nick Cannon, Mariah Carey'den boşandıktan sonra verdiği bir röportajda, ünlü şarkıcıyla tanışınca tek eşliliğe yöneldiğini belirtmiş, "Evliliğe inanmıyordum" sözleriyle dikkat çekmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.