Ünlü şarkıcı Yusuf Güney Türkiye'yi terk ediyor! "Kesin dönüş yapıyorum"

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney Türkiye'yi terk ediyor! "Kesin dönüş yapıyorum"
Şarkıcı Yusuf Güney, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yusuf Güney, 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte İngiltere'ye taşınmıştı. 2006 yılında Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserde sanatçıyla tanışan Güney, müzik dünyasına adım atmış ve yeniden Türkiye'ye gelmişti.

Şarkıcı Yusuf Güney, TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan 2. Sayfa programına konuk oldu. Güney, canlı yayında ev sahibinin kirasını 50 bin TL'ye çıkarmak istediğini söyledi.

"EV SAHİBİ ÇIK EVİMDEN DİYOR"

Canlı yayında "Şu anda oturduğum evde benden önce oturan kişi 6 bin TL'ye oturuyormuş. Ben 14 bin TL'ye tuttum. Şimdi 20 bin TL'ye yakın bir kira ödüyorum. 1 buçuk yıl içerisinde oldu bu zam. Ev sahibi 'Çık evimden. 50 bin TL benim evimin değeri' diyor" şeklinde konuştu.

640xauto-1-001.webp

"İNGİLTERE'YE DÖNÜYORUM"

Ünlü isim, "Zaten şöyle bir karar aldım. İngiltere'ye dönüyorum. Kesin dönüş yapıyorum. Konserler için geri gelir sonra tekrar dönerim" diyerek ülkeyi terk edeceğini söyledi.

YUSUF GÜNEY HAKKINDA

Yusuf Güney Türk pop şarkıcısıdır. 5 Haziran 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelen sanatçı, aslen Gümüşhane Kelkit'lidir. 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra'ya taşınan şarkıcı, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşamaktaydı. Londra'da çalıştığı bir şirkette başarılı olması sebebiyle genç yaşta pazarlama müdürlüğü yapan Güney, 2006 yılının Haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı.

O günden beri beste çalışmalarını hızlandırdı ve 2008 yılında ilk bestesi "Aşk-ı Virane" Rafet El Roman'ın 2008 tarihli albümü Bir Roman Gibi'de kendine yer buldu.

Rafet El Roman ile bu şarkıda bir düete imza atan şarkıcı, bu parçaya çekilen video klipte de sanatçıya eşlik etti. Şarkı oldukça başarılı oldu ve Billboard Türkçe Top 20 Listesi'nde tam 17 hafta bir numarada kaldı. 2009 yılında düzenlenen geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde de bu şarkı, "Yılın Şarkısı" seçildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.